≫ 

"Mame mi moje, ja bih ovom preljubniku sve oprostila!" Srpska glumica odlepila za Bredom Pitom

Brojne žene odgovorile su kratko: "I ja!"

  • 7
Bojana Ordinacev

Bojana Ordinačev, Foto: ATA Images

Srpska glumica Bojana Ordinačev (40) luda je za Bredom Pitom, što je jasno istakla šerovanjem snimka u kojem je i on, na Instagramu.

Reč je o videu u kojem učestvuju Dženifer Aniston i Bred Pit, što je njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u nekom projektu od razlaza, a tome ima već 15 godina.

- Mame mi moje, ja bih ovom preljubniku sve oprostila! Ćao, zdravo. Bože, ne znam! Bredeeeee - napisala je Bojana Ordinačev.

A i pitanje koliko je preljubnik, a koliko taj brak nije funkcionisao ili je bio u lošoj fazi. Ali, lepo je videti da ljudi mogu biti u dobrim odnosima posle svega - napisala je Lena Bogdanović.

Podsetimo, reč je o videu u kojem su se Dženifer i Bred našli virtuelno sa ostalim slavnim glumcima među kojima su: Džulija Roberts, Bred Pit, Metju Mekonahi, Dženifer Aniston, Šon Pen, Džon Ledžend, Henri Golding i drugi, a povod je bio čitanje "Fast Times at Ridgemont High".

Ovim putem su glumci prikupljali sredstva za humanitarnu organizaciju CORE, koja pomaže pogođenima pandemijom korona virusa.

Bred je glumio Breda Hemiltona, dok je Dženifer glumila devojku u koju je zaljubljen, Lindu. Iako je, za razliku od originalne scene u filmu, bila obučena, a ne u toplesu.

- Ćao, Aniston.

- Ćao, Pit.

- Kako si?

- Dobro sam, dušo, kako si ti?

- Dobro sam.

Ovako je tekla konverzacija na samom početku, koju će fanovi iznova i iznova gledati, a koja je možda i najupečatljiviji momenat večeri.

 

Takođe, tu je i drugi deo, kada su takođe njih dvoje oduševili sve.

 

Podsetimo, Dženifer Aniston i Bred Pit bili su u braku od 2000. do 2005. godine, a danas su u odličnim odnosima. Fanovi se i dalje nadaju njihovom pomirenju, pogotovo nakon susreta na Dodeli Oskara, kada su pokazali neverovatnu bliskost.

Video: Bred sa Dženifer sada radi isto i što je radio i sa Anđelinom?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A ja

    19. septembar 2020 | 18:31

    uopce ne razumin sta vam je lipo na ovom tipu?jedino mozda sta je sve kontra od onog sta nasi zgodni Balkanci imaju...

  • Армаггедон

    19. septembar 2020 | 16:49

    Шта рећи а не заплакати.

  • Maria

    19. septembar 2020 | 16:29

    Ja i danas gledam ovo dvoje.... 🤦‍♀️🤷‍♀️🥴😔❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA