Zvezdu Granda prozivaju jer se udala tek u 45. godini: Ne znaju kakve muke je preživela u prošlosti

− Bilo je komentara da nosim kopile, što me je bolelo. Nije moj Mateja kopile, ima on mamu i tatu, samo ga nisam izvela na trg da ga svima pokažem

  • 23
Biljana Secivanovic, vencanje, svadba Biljana Sečivanović, Foto: ATA Images

Biljana Sečivanović (44) juče je, u subotu 19. septembra, prvi put izgovorila sudbonosno "da".

Mnogi su joj uputili čestitke, dok su oni ne tako dobronamerni ostavljali pogrdne komentare - što na račun njenih godina, što na račun njenog novopečenog muža, pa su išli toliko daleko da komentarišu da se "udala za dedu".

Međutim, Biljana ne skida osmeh sa lica i uživa u svojoj ljubavi i sreći sa Aleksandrom Nedićem, sa kojim se pre svadbe nekoliko godina zabavljala.

Iako sada živi lep i miran život, ono što malo ko zna jeste kakav pakao je Biljana preživela u prošlosti.

Otac ratno siroče, mučio se s njenom majkom

- Moj tata je bio ratno siroče, odgajio ga je ujak u velikom siromaštvu. Vrlo rano je počeo da radi u rudniku, prodavao lilihipe po vašarima, već u 18. godini se oženio mojom mamom koja je imala 16. Živeli su u zemljanoj kućici, veličine četiri sa četiri, u Mrčajevcima. Bukvalno su krenuli od jedne viljuške i noža i slamarice na kojoj su spavali. Dobili su dete, ona je sa bebom na leđima išla da nadniči, a tata da kopa - ispričala je Biljana jednom prilikom.

- Tada je odlučio da ode u Nemačku, da se izvuku iz gliba, a imali su već dvoje dece. Mene su dobili posle 15 godina, neplanirano, i to u Nemačkoj. Vratila sam se sa mamom u selo kada mi je baka umrla jer nije imao ko da se stara o bratu i sestri, tada sam imala godinu dana. Tata je ostao još par godina, onda su sazidali kuću koju sada imamo. U Mrčajevcima sam odrasla. Do prvog razreda sam baš bila nemirna. U petoj godini sam uzela sestrin neseser sa šminkom i namazala se ruževima i senkama, ali i crvenim lakom za nokte po licu, rukama, nogama. Bila je nedelja, aceton nije mogao nigde da se kupi, mama je taksijem išla do grada da kupi nekoliko boca.  Jedva su me očistili. Bila sam prava „ženskica“ odmalena.

Pevačica je rođena u Nemačkoj, 31. jula 1976. godine, u gradu Švebiš Gmind, odrasla je u Mrčajevcima, a danas živi i radi u Beogradu.

U Čačku je završila osnovnu i srednju školu, da bi potom otišla u Austriju gde je radila kao pevačica, a usput je završila i kurs za manikir.

Biznismen je ostavio čim je saznao da je trudna

Karijeru je započela sa Casper bendom iz Kraljeva, sa kojim je počela u Srbiji, a potom su punih 10 godina radili u pomenutoj Austriji.

Bilja je dugo bila u vezi sa Bojanom Obradovićem, ali nikako nije dolazilo do toga da pevačica ostane u blagoslovenom stanju, pa su okončali vezu.

Međutim, nakon toga se desilo to da Biljana upozna izvesnog biznismena iz Austrije sa kojim uspeva da ostane u drugom stanju, ali priča nije imala srećan razvoj događaja.

Naime, biznismen ju je ostavio čim je saznao da je u drugom stanju, ali ona bira da rodi dete i na svet donosi sina kojem daje ima Mateja.

Tragedija na dan rođenja sina Mateje

Sreća zbog rođenja deteta nije mogla da potraje, pošto je pevačicu i njenu porodicu na dan rođenja Mateje zadesila užasna tragedija.

Biljaninoj rođenoj sestri Nadi preminuo je sin Nikola, što je ostavilo trajni ožiljak na celu porodicu.

- Trudnoću sam iznela na hormonima, moj operisani grlić materice nije omogućavao serklaž, ali sam i dalje radila do sedmog meseca i bila na štiklama od deset centimetara. U to vreme se moj sestrić Nikola borio sa opakom bolešću, sestra je morala da operiše kičmu, kao posledicu spavanja na stolici uz pločice, uz krevetiće u bolnici. Ja sam se bavila detetom, duša moja, tad je već bio na „trodonima“, imao je stravične bolove - pričala je ranije Biljana.

- Kupala sam ga i gledala užasne prizore. U osmom mesecu trudnoće sam morala da se vratim u Austriju jer sam po zakonu morala da budem blizu bolnice u kojoj sam potpisala da ću se poroditi. Znala sam da će biti dečak, a ime Mateja mu je dao Nikola, po svom drugu. U devetom mesecu sam sama krečila stan, pomagao mi je Bojan, moja bivša ljubav. Tada su ga nazvali moji roditelji da bi izbegli da mi direktno kažu da je Nikola umro. Ceo kraj se orio od mojih jauka. Mislila sam da će izdržati, da ću stići da dođem da ga vidim i da vidi brata. Te noći sam dobila bolove i porodila se. Ujutro kad sam im javila da sam se porodila upravo je kretala posmrtna povorka. Nisam mogla da se radujem detetu koje sam toliko želela i iščekivala, niti bilo ko od mojih.

- Nismo mu nijedan rođendan slavili kako treba, nije bilo muzike, ničega. Čim sam došla iz Austrije, odmah sam otišla na groblje, ponela sam i Mateju da ga Nikola vidi, makar sa neba. Za Mateju su se svi vezali, a onda mi se i sestra razbolela od karcinoma. Naterala sam je da se bori. Lomila se da li da ide tamo gde joj je otišlo jedno dete, ili da ostane ovde gde je drugo. Rekla sam joj: "Ne dozvoljavam ti da umreš." Preživeli smo hemiju, zračenje, porasla joj je kosa, sada su nalazi dobri. Nisam davala nikome da ispolji tugu, ponašali smo se kao da je sve u najboljem redu. Ko to nije doživeo, ne može da zamisli.

"Pričali su da nosim kopile"

Bilo je komentara da nosim kopile, što me je bolelo. Nije moj Mateja kopile, ima on mamu i tatu, samo ga nisam izvela na trg da ga svima pokažem. Meni je trideseta bila blizu, lečena sam od steriliteta, niko od tih ljudi ne bi sutra plakao što bih bila sama u starosti. Bila sam ponosna trudnica, išla sam dignute glave sa svojih 25 kilograma viška. Kako je stomak rastao, sve mi je bilo lepše i lepše. Svima sam zapušila usta, ja ne živim s tim ljudima, neće ga oni ni hraniti, ni oblačiti, ni školovati. Otkako sam majka, postala sam mnogo emotivnija, ranjivija. I pre sam neizmerno volela i sestrinu i bratovljevu decu, ali ovo je sada neopisivo. Dok sam bila na „Farmi“, duša mi se cepala zbog Mateje i izašla sam na vreme, pred njegov rođendan. On se sa tatom viđa često, kao i sa bakom i dekom po ocu, od kojih nas deli baš velika kilometraža - istakla je pevačica u ispovesti za Blic Ženu.

Biljana je danas srećna sa Aleksandrom Nedićem, a par živi u lepoj kući sa bazenom, sa decom koju imaju iz prethodnih veza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    20. septembar 2020 | 13:42

    Pametna žena rodila je sebi dete.Što da ne oseti najveću ljubav na svetu.A što se tiče udaje bolje prvi put u 44 nego 4 sa 34.Muž joj izgleda lepo i ako je ona srećna briga je za čaršijske priče.

  • Mica

    20. septembar 2020 | 14:21

    Mi nebi bili mi kada nebi osudjivali i sladili se tudjom mukom...Sta ima veze kada i sa koliko godina se udaje... Bitno da je srećna i zadovoljna.

  • Mimi

    20. septembar 2020 | 14:04

    Neka ti je srećno venčanje,i neka ti je sin živ i zdrav 100 godina!Ne obaziri se na zlobne komentare,uživaj u svojoj sreći...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA