≫ 

Karleuša preko profila Naomi Kembel objasnila kako vas lažu domaće "zvezde"

- U to veruju samo maloletni, ne baš bistri klinci - napisala je Karleuša

  • 28
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša uzela je za primer Instagram profil Naomi Kembel kako bi korisnicima društvenih mreža u Srbiji objasnila na koji način određene domaće zvezde "mažu oči" narodu.

- Ovo je Naomi. Nju prati deset miliona ljudi na Instagramu. Prosečna slika koju postavi ne prelazi 100.000 lajkova - počela je Jelena.

- Kada vidite da neki polu anonimni ku*ton iz Srbije ima po 200.000 lajkova na svakoj slici morate da razumete da je reč o lažnim pratiocima i lažnim lajkovima u koje veruju samo maloletni, ne baš bistri klinci - napisala je Karleuša.

Podsetimo, na tu temu Jelena se već oglasila tokom jučerašnjeg dana, u subotu 19. septembra.

- Zašto likovi sa 3 godine polukarijere kupuju milione pratilaca i lajkova na Instagramu i Jutjubu kad svako može da vidi da im komentarišu samo azijati sa balkanskim imenom i nula postova? U toj lakrdiji lažne slave, lažne dizajnirane garderobe, tuđih kola, kuća i bazena - nema ni zarade ni poente sem pokušaja lečenja kompleksa zauvek manje vrednosti i bolne nebitnosti... - napisala je Jelena.

Inače, malo pre njene objave proširila se vest da je Teodora Džehverović "skupila" milion pratilaca na Instagramu, a upravo je ona jedna od onih koje imaju više od 100.000 lajkova na objavama na pomenutoj društvenoj mreži.

Neke čak imaju i 198.000 lajkova, pa se postavlja pitanje - slučajnost, ili ne?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kobajagi

    20. septembar 2020 | 16:28

    Sa 40 I Kusur godina ti se time baviš ,kao I time šta ćeš I kad obući I slikati se I onda to photošopirati. TI si NAJVEĆI komplex ikada .

  • B

    20. septembar 2020 | 19:18

    Boze svasta cime se zena od 40 i kusur godina bavi... Lajkovima i instagramom.

  • Рус

    20. septembar 2020 | 16:49

    Ja mislim da bi ova Jelena volela da svi nestanu sa estrade i da niko nigde ne nastupa sem nje. Ali verujte da ni tada ne bi napunila Arenu , a kamol i Ušće..Ova žena će sutra biti ljubomorna na svoju decu ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA