Ljupka u suzama, otkrila ime jedine pevačice koja ju je nazvala nakon incidenta o kojem bruji Srbija

- Pogađa me što me niko od naših zajedničkih prijatelja nije pozvao. Makar da me kude... - rekla je pevačica

  • 44
Ljupka Stević Ljupka Stević, Printskrin: RTV Pink

Ljupka Stević (35) kaže da ju je samo jedna pevačica pozvala nakon incidenta o kojem Srbija bruji od kada se dogodio, 16. septembra u večernjim satima.

Pevačica je tada uništila dva automobila svom, sada već bivšem partneru Dragiši Simiću, pukovniku policije, sa kojim je u emotivnoj vezi bila 10 godina.

- Od svih naših poznanika dobila sam jedan poziv od jedne osobe. On je meni sutradan nakon tog događaja pustio poruku da se smirim i da je bilo previše. Poruka je bila blaga. Ja ne bih da pričam mnogo o njegovoj porodici. Naša veza je naša veza i niko nije bio tu umešan. Naravno da nisam pokušala da stupim u kontakt sa njegovom ženom. Ja za 10 godina nisam nikada to pokušala, uvek sam ga maksimalno štitila, gledala da ne pati ta druga strana. Oni ljudi znaju da ja postojim, da sam ja prisutna u njegovom životu. Ja sam njemu bila sve i to su njegove reči. Rasplakaću se sada... Ne kajem se ni zbog čega i sve bih isto uradila, njega sam najviše na svetu i volela - rekla je Ljupka za Premijera vikend specijal.

- Mi se nismo krili, mi smo se samo voleli. Moja majka to ne komentariše, njoj je samo bitno da ja jedem - rekla je pevačica.

- Pogađa me što me niko od naših zajedničkih prijatelja nije pozvao. Makar da me kude... Jedna poznata ličnost me je zvala, Dragana Mirković me je zvala i rekla mi je mnogo dobrih stvari i saveta, ja sam ostala bez teksta... Puno je volim i zahvaljujem joj se na tome - istakla je Ljupka.

- Moglo je sve drugačije da se završi, pokušao je da me napravi ćurkom i guskom, a ja to nisam. Dobila sam zabranu prilaska njemu. Ja ne živim u njegom stanu, jer sam svoj prethodni stan prodala. Rekla sam da ću sebi da iznajmim stan, dok ne nađem neki koji ću da kupim. Mene on ne izdržava, zavisim od sebe i od svog posla - rekla je Stevićeva i otkrila kakve razgovore je njen bivši vodio sa drugim devojkama.

Tablice PG, a u nastavku piše - NERAD 😂Posted by Telegraf JetSet on Недеља, 20. септембар 2020.

- Meni su ti glasovi nepoznati. Čula sam razna ugovaranja sastanaka sa tim devojkama. Dogovarali su da se viđaju, da se kupaju, da pričaju. Kajem se što nisam otišla tamo i napravila haos - objasnila je.

Na pitanje kako joj je bilo sa Dragišom, kazala je:

- Bilo mi je prelepo, držao me je kao malo vode na dlanu. Plačem zbog emocija, to je bila velika ljubav. Uradio je šta je uradio...

- Ne plašim se poziva njegove žene. Ja veće posledice ne mogu da imam. Ja ću snositi deo svoje odgovornosti. Nikad nisam bila krivično gonjena, ali sve ću da ispoštujem, platiću sve šta bude trebalo. Ja sam čak rekla inspektoru da me stave u zatvor. Ja sam mu verovala i glavu na panj sam mogla da stavim da neće ovako da se završi. Kakva crna šansa! Pojaviće se neko u mom životu! Nema potrebe da me se plaše muškarci, to što sam uradila je bilo iz prevelike ljubavi. Ceo svet mi se srušio u tih pet minuta. Kajem se, krivo mi je, ali sve bih opet tako utadila. Živeli smo zajedno, ja sam plaćala stan - objasnila je Ljupka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acs

    20. septembar 2020 | 16:58

    Pravda za preljubnice, mora se stati udatim ženama na kraj... Ljubinka potraži ti stucnu pomoć.

  • Ahaha

    20. septembar 2020 | 20:00

    Kazu komentatori ovde rasturacica brakova a ovaj njen i dalje u braku.Ne brinite vi za suprugu ,da je htela razvela bi se ohoho od kada .

  • Nody

    20. septembar 2020 | 21:37

    Poenta je u tome da jedna anonimus pevaljka moze PUKOVNIKU srpske policije postavi prislusne uredjaje u privatne automobile,pa od nje BIA ima sta da nauči.Bravo djevojko ti si legenda obavjestajnog rada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA