≫ 

"Koleno mu je kao prašina": Sestra teško povređenog zadrugara otkrila u kakvom je stanju njen brat

- Sinoć je rađena operacija nogu koja mu je trajala preko osam sati - rekla je Nevena

  • 6
Jovica Putniković

Jovica Putniković Printskrin: TV Pink

Bivši učesnik "Zadruge" Jovica Putniković doživeo je tešku saobraćajnu nesreću nakon vožnje motorcikla. On je prevezen u bolnicu i trenutno je u šok sobi.

Ekipa portala Telegraf.rs kontaktirala je Jovičinu sestru Nevenu, koja nam je otkrila u kakvom stanju je njen brat, kao i detalje nesreće.

- On je pao na nekom putu između Požarevca i Beograda. Bio je sa drugom najboljim, vozili su zajedno motor, preticali su neki kombi, auto. Regularno su preticali, bile su isprekidane linije. Taj njegov drug je dao migavac, pretekao je kombi i auto. Joca kad je krenuo da pretiče, taj auto koji je bio ispred kombija je skrenuo levo i Joca se direktno zabio u kola. Nije preleteo preko auta, nego je svom snagom, silinom udario u auto. Slomio je desnu lopaticu, desnu ključnu kost, nadlakticu, podlakticu desnu. Ima neku ranu na vratu, blizu aorte. Sinoć su mu radili dijagnostiku da li je aorta dobro. Ne sme da bude povređena ni najmanje - rekla je Nevena i nastavila:

- Polomio je levu podlakticu, levu nadlakticu, prvo rebro kod srca, sa desne strane, poslednje i pretposlednje rebro. Polomio je na kičmi neke zglobove, ali neće ostati nepokretan, to je nešto što će da zaraste. Noga mu je jako loše, povređena mu je noga jako. Na butnoj kosti ima dva preloma. Sinoć je rađena operacija nogu koja mu je trajala preko osam sati. Pokušali su da mu stabilizuju nogu. Koleno i potkolenica nema. To je smrskano, to su mi juče rekli doktori. Koleno mu je kao prašina. Nema ničega od kolena. Noga je razvaljena cela, sve je pokidano. Stavili su mu šinu na nogu, to jest na butnu kost... Koleno je toliko koliko sanirano. U stvari, nije ni sanirano, nego su povezani krvni sudovi. Postoji protok krvi u nozi, tako da je za sada noga dobro - navodi Nevena i dodaje:

- On je u šok sobi, na intenzivnoj nezi. On je i dalje životno ugrožen. Vitalni organi su mu dobro. Nije bilo unutrašnjeg krvarenja, nije bilo povreda glave. Ja sam ga bukvalno videla na 10 sekundi, dali su mi da uđem. Rekla sam mu da ga volim, da će biti dobro. On mi se samo nasmejao. Zna gde je, zna šta se desilo. Bio je skroz svestan. Ne daju da ga vidim zbog situacije zbog korone. Imam komunikaciju sa doktorima i sestrama. Jutros mi javljeno da je operacija prošla, da je za sada ok. Čeka ga još puno operacija, što se noge tiče. Treba i ruke da mu operišu, ja mislim da će mu staviti šine na ruke, pošto su podlaktice isto u jako lošem stanju - ističe Nevena.

Jovica Putniković, sestra Nevena

Jovica Putniković, sestra Nevena Foto: Instagram

Podsetimo, učesnica "Zadruge 4" Maja Marković bila je u šoku kada je saznala da je njen dečko Jovica Putniković teško povređen. Međutim, Nevena joj zamera samo jedno.

- Meni je rečeno da je ona upućena u stanje njegovo (Jovičino), međutim, bukvalno, svi su bili šokirani, jer ona nije tražila uopšte da ga vidi. Ja mislim da bi njemu mnogo značilo da je vidi u ovom momentu. Meni je jezivo što ona nije tražila njega da vidi. Ja bih sada ušla i pitala je: "Da li je moguće?" Ona čak nije htela da ništa uzme za smirenje. Ja ne znam šta se dešava sa tom devojkom - rekla je Nevena.

Video: Jovica Putniković o Mini Vrbaški

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sitničarenje

    21. septembar 2020 | 14:27

    Imaš ti veće brige od toga kako je reagovala devojka verenica. Devojka je bila u šoku, nije normalno razmišljala. Malo pozitive. Isto tako bi se i ona mogla pitati kako to da primećuješ a brat ti je teško povređen? Nije ti stalo do brata?

  • Dr

    21. septembar 2020 | 15:18

    Pa ni ti kao sestra zbog korone i tezine povreda nisi mogla duze od 10 sekundi da vidis brata. A ona je devojka,pod ugovorom je i samo bi uz kamere mogla da izadje. I ko bi je pustio u bolnicu? Ja kao lekar prvi ne bih. Sram te bilo. Misli o tome koje ce posledice imati tvoj brat a nemoj misliti o njegovoj devojci. Mislis da si zabrinutija od nje? Nisi,ukazala ti se tuzna prilika da se oglasis u medijima.

  • Jana

    21. septembar 2020 | 14:32

    Mozda je nisu pustili, ko zna sta su njoj rekli! Cura je pod ugovorom, mozda nije htela sa sve kamerama tamo da ide! Stvarno nije OK da se proziva na ovakav nacin!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA