≫ 

Veljača i Kolindin bivši savetnik potvrdili vezu: Objavila prvu sliku na kojoj ga strasno ljubi

Ljubav između njih dvoje se rodila još početkom juna, kada je glumica gostovala u emisiji svog sadašnjeg dečka

  • 3
Jelena Veljača

Jelena Veljača, Foto: Instagram/jelka12

Hrvatska glumica Jelena Veljača je objavila prvu fotografiju sa novim dečkom Vitom Turšićem, nekadašnjim savetnikom bivše predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Upravo ovim potezom je, sudeći po mnogima, Veljača obelodanila svoju vezu sa Vitom. Ona je objavila fotgorafiju na kojoj ga ljubi u obraz i opisom objasnila.

- Nije istina ako nije viralno, a i na najboljem smo koncertu ikad. Damire Urbane, srećan ti rođendan - napisala je Veljača uz objavu.

U komentarima ispod fotografije su dobili bezbroj pohvala i lepih poruka, a mnogi pratioci su im poželeli uspešnu i lepu vezu među kojima je bila i manekenka Sofija Milošević.

"Srećna sam zbog tebe", "Živela ljubav", "Baš ste lep par", "Puno sreće ljudi, mislim da ste se našli", samo su neki od komentara.

Podsetimo, hrvatski mediji su vezu glumice i voditelja nedavno obelodanili, kada su ih uslikali kako u centru Zgareba uživaju u kafi dok su istovremeno razmenjivali i nežnosti.

Njih dvoje su se zbližili još početkom juna, kada je Veljača gostovala u njegovom podkastu (prim. aut, kratka radio emisija).

Pre nego što je bio savetnik bivše predsednice, Vito je bio i savetnik Ive Josipovića. Poznat je kao uspešan biznismen koji je bio i direktor firme "Stampedo", a 2005. pokrenuo je i muški časopis "FHM".

Video: Jelena Veljača snima seriju, a evo zašto u njoj nema Miloša Bikovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA