Duplo slavlje u porodici Šaulić: Ildina i Sanelina ćerka slave rođendan, sve ukrašeno kao iz bajke

Ildina i Sanelina ćerka su rođene na isti dan

  • 6

Za porodicu Šaulić 21. septembar je veoma poseban dan, jer i Ilda i njena sestra Sanela proslavljaju rođendan svojim ćerkama.

Naime, Una, ćerka Ilde i njenog supruga Bojana Vučkovića danas proslavlja svoj 4. rođendan, dok njena sestra od tetke, odnosno ćerka Sanele i nekadašnjeg fudbalera Zorana Bate Mirkovića proslavlja 7. rođendan.

Upravo tim povodom, Ilda je za svoju ćerku organizovala pravu bajkovitu proslavu u dvorištu njihovog porodičnog doma na Bežanijskoj kosi.

Pevačica i njen suprug su angažovali dekoratere, koji su deo dvorišta specijalno uredili i prilagodili Emi i njenim drugarima. Sve je ukrašeno mnoštvom cveća, balona, plišanih igračaka, ali i bajkovitim šatorima u nežnim nijansama, što će se sigurno svideti gostima.

Ilda je sve to usnimila i objavila, a kako su ona i suprug za svoju mezimicu bajkovito ukrasili dvorište pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Podsetimo, Ilda je početom juna saznala da je u drugom stanju i da sa svojim izabranikom Bojanom čeka drugo dete, međutim, u isto vreme je saznala i da je pozitivna na korona virus, nakon čega je pevačica izgubila dete.

Video: Aleksandra Mladenović između dve vatre: Na Mihajlovom rođendanu njen bivši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    21. septembar 2020 | 21:56

    Ovi što su ovo dekorisali verovatno mogu da kupe stan u nekoj varošici od cenovnika......samo šišajte....zato ovce i postoje.

  • Kristina

    21. septembar 2020 | 21:46

    Da li je pozvan i ujak Robert, ima li i njega negde na snimku, ili je tu samo ujak Mihajlo?

  • Cica

    21. septembar 2020 | 21:09

    Trostruko slavlje. Tog dana je rodjendan i Bati Mirkoviću. Bata lepotan. Srećno svima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA