≫ 

REM doneo odluku o zabrani "Jutra" na TV Prva, već sutra umesto toga druga emisija

Ovo je usledilo odmah nakon Jovaninog i Srđanovog odlaska

  • 11
Jutro, Prva "Jutro" ukinuto na Prvoj televiziji/Printskrin: TV Prva

Odmah nakon što su Jovana Joksimović i Srđan Predojević dobili otkaz, kako je navedeno u saopštenju Prve televizije, REM je doneo odluku o zabrani emitovanja "Jutra".

U skladu sa odlukom Regulatornog tela za elektronske medije o zabrani emitovanja emisije "Jutro" na Televiziji Prva, ta emisija se neće emitovati.

U tom terminu od od 06:55 do 11:00 umesto emisije "Jutro", dakle u istom terminu, biće emitovana emisija "Vesti specijal", koju priprema informativna redakcija Televizije Prva. 

TV Prva poziva gledaoce da prate Vesti specijal.

Mera je, kako mediji prenose, izrečena zbog toga što je 10. marta u emisiji "Jutro", prilikom obaveštavanja građana da je Regulatorno telo za elektronske medije izreklo meru upozorenja tom pružaocu medijske usluge, ponovo i indirektno otkriven identitet maloletnika - zbog čega je REM inicijalno i izdao upozorenje.

Jovana se opširnim saopštenjem obratila javnosti i iznela sve detalje!Posted by Rijaliti Srbija on Monday, September 21, 2020

Podsetimo, Jovana Joksimović i Srđan Predojević vodili su jutarnji program do četvrtka, 17. septembra. Danima se spekulisalo o čemu se radi, a u saopštenju TV Prve danas je navedeno da su dobili otkaz.

Jovana se nekoliko sati kasnije oglasila na Instagramu, i to opširnim saopštenjem u kojem je detaljno iznela svoje tvrdnje o raskidu saradnje sa ovom medijskom kućom.

Na Prvoj je ovaj voditeljski par vodio jutarnji program pod nazivom "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

Sada se već uveliko spekuliše o možda i najvećem medijskom transferu: Prva želi Minju Miletić

Mladi voditelj je reagovao nakon aktuelne vestiPosted by Telegraf JetSet on Monday, September 21, 2020

- Ona je poznata po svojim "hard talk" intervjuima i većina gostiju ima strah da gostuje kod nje - rekao je izvor blizak PrvojPosted by Rijaliti Srbija on Monday, September 21, 2020

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haha

    21. septembar 2020 | 21:20

    Ovo su zabranili?Sto ne zabrane Parove i Zadrugu onda?

  • Aleksej

    21. septembar 2020 | 22:24

    Tacno tako, kakav vlasnik, takva i komunikacija. Ne moze od palanackog djilkosa (samozvanog ministra) nikad biti gospodin, pa da sve pare ovog sveta natrpa u dzepove... Dzaba mu!

  • Aca

    21. septembar 2020 | 22:19

    Bravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA