≫ 

Glasajte za omiljenog voditelja u Srbiji! Koga volite, a koga biste sklonili sa TV ekrana? (ANKETA)

Glasajte u anketi našeg portala za omiljenog voditelja/voditeljku

  • 96
Voditelji u Srbiji, anketa TV voditelji Srbiji/Foto: Instagram/jjovanajoksimovic, TV Prva, RTS, ATA images

Ovih dana je i te kako aktuelna priča o televizijskim voditeljima, s obzirom na glavnu temu koja već nekoliko dana "trese" domaće medije.

Medijski transferi kao da su sve češći, televizijska lica ostaju prepoznatljiva, ali ih gledamo na nekim drugim kanalima i, možda, u nekim drugim ulogama, a najnoviji televizijski "bomba transfer", kako bi ga mnogi nazvali, jeste mogući prelazak Minje Miletić na TV Prva.

S druge strane, voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević svakako su imena koja se najčešće pominju ovih dana.

I možda nisu prvo što ćete ugledati kada rano ujutro uključite Prvu, ali svakako jesu ono što ćete prvo videti i pročitati kada otvorite dnevnu štampu i portale. Međutim, ovaj voditeljski dvojac se svakako više neće družiti sa gledaocima Prve, jer su, prema tvrdnjama ove televizije, dobili otkaz.

Od pamtiveka su poznata televizijska lica bila zanimljiva i retko ko se ne veže za njih, pa im ostane veran gde god bili angažovani. Zahvaljujući društvenim mrežama lako je danas obavestiti obožavaoce gde da "svrate", pa za odlaskom, odnosno prelaskom voditelja, i nema nekog žala.

Složićete se i sa činjenicom da su nam neka lica antipatična, neka omiljena, zbog nekih samo gledamo program, a zbog nekih, pak, i slušamo.

Kako bilo, voditeljski transferi; bilo odlasci ili dolasci; uvek su privlačili veliku pažnju javnosti, pa su zato i tema ovog teksta.

Pitamo vas u našoj anketi: Ko vam je omiljeni voditelj?

Fotografije voditelja koji su se našli u anketi

Muškarci

Žene

ANKETA

Napomenućemo da je redosled njihovih imena i prezimena u anketi nasumičan i nema nikakve veze sa bilo kakvim rejtingom i slično, a vaše je samo da glasate.

Jovana se oglasila opširnim saopštenjePosted by Telegraf JetSet on Monday, September 21, 2020

Video: Voditelj pije majčino mleko svoje drugarice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA