≫ 

Bolno priznanje Saše Joksimovića: Na dan slave smo izgubili bebu, nisam radio, jedva smo preživeli

On i njegova supruga su prošli veoma težak i mučan period u životu

  • 2
Saša Joksimović i njegova žena Nevena Saša i njegova supruga Nevena, Printskrin: Instagram/sasajoksimovic_official

Brat Željka Joksimovića, glumac Saša Joksimović (39), je otkrio da je prošla godina bila jedna od najgorih u njegovom životu jer je izgubio dete koje je čekao sa suprugom.

On je objavio post na svom Instagram storiju i objasnio da je teška godina iza njega i njegove supruge, koja je pravi borac.

- Prošla godina mi je najgora godina u životu, prvo smo izgubili bebu 22. maja, na našu slavu i nisam imao posla. Jedva smo je preživeli - piše u njegovoj objavi i dodaje da su on i supruga sada srećni:

- Danas sam presrećan, jer je to iza nas. Puno radim, imam divnu suprugu, borca pravog i najboljeg sina na svetu. Ne treba mi ništa više... Hvala Bogu na svemu! Sve će proći...

Podsetimo, Saša je u braku sa producentkinjom Nevenom, 12 godina, a njihova ljubav datira još iz srednjoškolskih dana. Nevena je po zanimanju producent, i radi za nekoliko filmskih produkcija, a osim poslovnog uspeha, može se pohvaliti i negovanim i prirodnim izgledom.

Glumac i producentkinja su pre nekoliko godina dobila sina Iliju, ali su se oboje toliko radovali i priželjkivali proširenje porodice.

Glumac takođe retko govori o svojoj supruzi, ali je svojevremeno ispričao: "Ja sam zaluđen i zaljubljen u isto vreme, u svoju ženu. Je li to može? Da se bude i zaluđen i zaljubljen".

Kako izgleda Sašina supruga pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: U komšiluku Željka Joksimovića: Ovo je njegova kuća, a evo šta komšije kažu o njemu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jena

    22. septembar 2020 | 10:29

    A bogati brat? Jel on pomogao?

  • hihihihihi

    23. septembar 2020 | 08:56

    Evo ga i ovaj joksimovic , porodica na okupu . Pa kad imaš sve to sto si naveo , zasto se zalis javno . To je samo vaša stvar , o tome se ne govori jer nikoga ne interesuje , a i drugi imaju isti ili slican problem pa ne pišu o tome . A poenta priče je ?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA