≫ 

Od muža iznenađenje čim se probudila, oglasila se i Brena: Aleksandra Prijović slavi 25. rođendan

Mlada pevačica danas obeležava poseban dan

  • 6
Aleksandra Prijović Živojinović Aleksandra Prijović, Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović danas obeležava 25. rođendan, a čim se probudila dočekalo ju je iznenađenje od supruga Filipa Živojinovića.

Veliki buket cveća donet je u njihov dom, a Aleksandra je radosna snimila isti i uz emotikon srca objavila ga je na Instagram storiju.

- Srećan rođendan. Da te uvek prate ljubav, hrabrost i podrška - poručila joj je Brena uz zajedničku fotografiju.

Usledile su brojne čestitke fanova, a Filipova majka Zorica Nakić, Aleksandri je takođe javno čestitala, zajedničkom slikom sa venčanja njenog sina i pevačice.

- Rođena sam u Somboru, ali sam se odmah po rođenju preselila u Hrvatsku. Imala sam baš lepo detinjstvo. Družila sam se i sa Srbima i sa Hrvatima. Nikada nisam, kao ni moji vršnjaci, pravila razliku ko je Srbin, a ko Hrvat. Učili su me da smo svi isti. Valjda je bitno kakav je ko čovek, a ne koje je nacionalnosti. Kao devojčica, redovno sam odlazila kod bake Bose, deke Đure i tate Nedeljka u Srbiju u selo Bajša, koje se nalazi pored Bačke Topole - ispričala je Aleksandra jednom prilikom.

Kako je istakla, kaje se što nije završila srednju školu.

Osnovnu školu sam završila u Belom Manastiru i bila sam odličan đak. Onda sam upisala Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kada ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno, ja sam školu - rekla je pevačica svojevremeno za Hit Informer.

Nastavnici su joj, kako je istakla, dozvolili da vanredno završi četvrtu godinu.

- Dosta sam putovala zbog takmičenja za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu da kažem da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim da završim školu. Prosto me je život odveo na drugu stranu. Ja nisam jedina, ima mnogo pevača, ne samo kod nas već i u svetu, koji nisu završili školu. Obrazovanje je bitno, ali ako ne završiš školu, ne znači da nećeš uspeti u životu - priznala je pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA