Ljupka posle incidenta piše knjigu: Izneće sve detalje desetogodišnje ljubavi sa pukovnikom policije

Osim detalja njihovog ljubavnog odnosa, knjiga će sadržati i njihove zajedničke fotografije, ali i prepiske

  • 31
Ljupka Stević Ljupka Stević, Foto: Marko Jovanović

Pevačica Ljupka Stević (35) se nedavno našla u centru skandala, kada je u 16. septembra oko 23 časova u naletu besa razlupala dva automobil koja su u vlasništvu pukovnika policije Dragiše Simića, sa kojim je 10 godina bila u emotivnoj vezi.

Iako se posle svega pokajala zbog svega što je uradila, Ljupka se ipak iznervirala jer je Simić gostujući u jednoj emisiji negirao njihovu vezu, zbog čega je pevačica odlučila da napiše knjihu, piše Alo.

Njena biografija će navodono obilovati mnogim nepoznatim detaljima iz njihovog odnosa, a planira da je objavi već početkom sledeće godine.

- Ljupka je počela da se zabavlja sa Simketom kada je imala 25 godina, a njihova ljubav trajala je donedavno. U tih deset godina desilo se svašta između njih, a Ljupka planira da u knjizi iznese sve detalje njihovog odnosa. Ne samo da će opisati kako su se upoznali i koliko je Simketu trebalo da je osvoji već će izneti i mnoge druge, javnosti nepoznate stvari - ispričao je izvor za pomenuti mediji.

- Baš kao što Simke nije bio veran svojoj supruzi sa kojom ima četvoro dece, tako je i Ljupku varao kada god mu se ukazala prilika. Dugačak je spisak onih sa kojima je bio, a na njemu se nalaze imena još nekih poznatih dama. Za sada, ideja joj je da ne otkriva njihove identitete, ali će svaku poznatu damu opisati tako da će svima biti jasno o kome je reč - otkrioje izvor blizak pevačici.

Osim detalja njihovog ljubavnog odnosa, knjiga će sadržati i njihove zajedničke fotografije, ali i prepiske.

- Koliko je ta veza bila ozbiljna, svedoči činjenica i da je Simke upoznao njene roditelje i da je bio rado viđen gost u njihovom domu u Kostolcu, a Ljupka planira i da opiše detalje njihovog odnosa. Osim toga, njih dvoje nisu ni krili da su vezi, pa su se na brojnim javnim događajima čak i zajedno pojavljivali - kaže izvor i dodaje:

- Kontaktirala je sa izdavačima i postoji ozbiljno interesovanje za njenu biografiju, tim pre što je svima jasno da će ta knjiga biti apsolutni bestseler. Ostalo joj je još samo da odluči za koga će da objavi knjigu, pa da se baci na pisanje - kaže naš izvor na kraju.

Video: Nije hteo da se razvede, zavlačio me je: Ispovest Ljupke Stević nakon uništavanja auta svog dečka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • laki

    22. septembar 2020 | 13:19

    Otišao je ovaj svet...!

  • Рус

    22. septembar 2020 | 13:21

    Udji u Zadrugu 100% pobedjuješ.. Ostavljena žena to prolazi kod našeg naroda. Posle pobede idu gostivanja ,tezge ,knjige gluma, a na kraju ti svima pokaži srednji prst...

  • 🧐

    22. septembar 2020 | 13:47

    A šta ćeš sa slovima, jel znaš sva slova??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA