≫ 

Ana Ivanović ponovo trudna? Srpska lepotica uslikana u Španiji i svi joj gledaju u zaobljeni stomak

Bivša teniserkapokazala je stomačić koji početkom leta nije imala, pa se fanovi pitaju da li par čeka 3. dete

  • 6
Ana Ivanović Ana Ivanović; Foto: Instagram.com/anaivanovic

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović (32) i njen suprug, bivši profesionalni fudbaler Bastijan Švajnštajger (36) su usliakni na plaži u Palma De Majorki gde su uživali u toplom vremenu i poslednjem danu leta.

Naime, zaljubljeni par je uslikan sa svoje dvoje dece na obali mora, dok su uživali u pesku i sunčevim zracima pred zalazak sunca, a sve vreme su delovali srećno i zadovoljno.

Porodica se kupala i sunčala, osmeh nisu skidali sa lica, a ono što se može primetiti jeste da Ana ima nešto veći stomak nego na početku leta, kada je uslikana u plavom bikiniju sa zategnutim stomakom i izraženim "pločicama".

Ona sada ima malo veći "donji" stomak nego inače, pa se mnogi obožavatelji nje i Bastijana pitaju da li je ponovo trudna.

Ana je nosila crni bikini na vezivanje u kom je ponovo pokazala sjajno telo posle dva proođaja - duge zategnute noge, podignutu guzu bez celulita i izvajane ruke, dok je kosu vezala u punđu. Bastijan je obukao crni šorts, dok je na glavi imao kačket i tamne naočare za sunce, a na fotografijma se vidi koliko voli svoju ženu.

Podsetimo, Ana je 2008. godine bila prva teniserka sveta. Od 2014. godine je u skladnoj vezi sa Bastijanom, a bračne zavete su razmenili dve godine kasnije. Imaju dva sina, Luku i Leona, a Ana često objavljuje fotografije na kojima se vidi koliko uživa sa svojom porodicom.

Pogledajte Anine nove fotografije o kojima bruje fanovi i mediji, kao i njene ranije slike na kojima ima potpuno ravan stomak:

Video: Ana Ivanović koja trenira u helankama će vam ulepšati dan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA