≫ 

"Ružna Nina" u toplesu digla pritisak muškarcima: Kako je ova bomba ikad mogla da glumi gadnu ženu?

Posle 13 godina od snimanja serije "Ne daj se Nina", glumica koja je tumačila glavnu ulogu je potpuno drugačija

  • 2
Lana Gojak Bajt Lana Gojak Bajt; Printskrin: Youtube/rtl.hr, Foto: Instagram/lana_gojak

Hrvatska glumica Lana Gojak Bajt (36), koja se proslavila ulogom u seriji "Ne daj se, Nina", rimejku američke serije "Ružna Beti", je pozirala na plaži u toplesu i izazvala oduševljenje muške populacije.

Naime, poznata glumica danas izgleda dosta drugačije u odnosu na vreme kada se proslavila. Mršavija je, isklesala je telo treninzima, a rezultate vežbanja rado pokazuje na društvenim mrežama.

Ona često objavljuje fotografije u bikiniju na Instagramu, a ovog puta je otišla korak dalje i pozirala je u toplesu, bez gornjeg dela kupaćeg kostima. Glumica koristi poslednje letnje dane u ovoj godini kako bi se osunčala na obali Jadranske obale, a sada je objavila fotografiju iz Istre.

- Čudno na moru umire leto, peva Drago Diklić, a mene hvata seta što najduže leto ikad dolazi kraju - napisala je glumica u opisu fotografije.

Svi su je pohvalili za izgled, jer je Lana skinula veliki broj kilograma i okrenula se zdravom načinu života, a ni malo ne liči na devojku koju je igrala u seriji pre 13 godina.

"Kako je ova bomba ikad mogla da glumi gadnu ženu?", "Prirodna lepotica", "Ženo, ubijaš", "Molim te, češće se skidaj, ovo je raj za oči", neki su od komentara na fotografiju.

Oduvek sam bila sklona debljanju. Bila sam bucka od kad znam za sebe bez obzira na to što sam se uvek bavila nekim sportom. Probala sam razne dijete, brojala kalorije, izgladnjivala se pa u noćnim satima "čistila" frižider sve dok nisam promenila svoj odnos prema hrani - rekla je u jednom intervjuu. Osim što je počela zdravo da se hrani, Lana je pre nekoliko godina počela i da trči i sada se oseća mnogo zdravije.

Podsetimo, Lana se u avgustu prošle godine udala za televizijskog producenta Sinišu Bajta u Trstu, a na venčanje su došli njihovi najblži prijatelji i porodica.

Video: Vanesa Hadžins mešala guzom kao nikad do sad: Lepa glumica pokazala veštinu tverkovanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA