"Da mi dođe jedna profuknjača i rastura porodicu, to nikada neću dozvoliti": Nadežda u suzama o Tomi

  • 17
Nadežda Biljić Nadežda Biljić Printskrin: TV Pink

Nadežda Biljić nedavno je pobesnela zbog odnosa koji u "Zadruzi" imaju otac njenog deteta Toma Panić i Dragana Mitrović. Pevačica je otvorila dušu u emisiji "Amidži šou", a u jednom trenutku je zaplakala.

- On je ušao zbog novca, ja ne radim, u jako smo teškoj situaciji. Ugojio se baš, stomak mu je pao u krilo. Moram da ga iskiritikujem. Nas dvoje smo najveći kritičari jedno drugom - rekla je Nadežda i nastavila:

- Mi smo se dogovorili kada uđe da on sebe predstavi kao ono u šta sam se ja zaljubila i što sam mu sve oporstila. On se stvarno promenio i posvetio detetu i meni. Onda doživim da dođe neka Dragana koja je drugarica neke likuše koja je ušla da pravi s njim priču. On ne radi ništa s njom, ali je ispoštovao meni dato obećanje, a rekao je da će da se ponaša kao pravi džentlmen. Međutim, on ne vidi da ona to vidi na potpuno drugačiji način. Jeste da moja majka više voli zeta nego svoju ćerku, ali se složila sa mnom - ističe Nadežda i dodaje:

- Zašto sam ja ovo uradila, zato što imam iskustva u rijalitiju. On i ako mene prevari, neka prevari, ja njega ne mogu da zaustavil, ali vidim da ona pravi priču jer je gledala sve Zadrude i shvatila da do finala vode oženjeni muškarci. Ja kada sam bila u drugom stanju, frižider nam je bio prazan, svi su nam okrenuli leđa, ja sam na dijabetičar i na insulinu sam... Da mi dođe jedna profuknjača i rastura porodicu, to nikada neću dozvoliti. Ja se izvinjavam što sad plačem, ali ako on bude poželeo s njom nešto, ja mu neću braniti - rekla je Nadežda.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    23. septembar 2020 | 06:54

    Hehehe samo ti nemoj nikome da moralises. Znaju te svi ko si i sta si, i sta si sve radila i sa kim si bila. Nisi ti nevinasce. Pola zadrugara je preslo preko tebe, a van iste je pitanje koliko ih je bilo. Treba da se pokrijes i da zacutis i nikada vise da se ne pojavljujes u javnosti. Umesto da pozlatis svoj talenat pevanja ti si naskakala na svakog ko ti se ponudi.

  • Milena

    23. septembar 2020 | 04:25

    Jel to ista ona Nadezda koja je usla na nagovor Mirka i Anabela da siri lazi o Kiji?

  • Biljana

    23. septembar 2020 | 09:22

    Zaboravila šta je ona radila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA