≫ 

Evo šta Ljupka vozi nakon što je demolirala dva skupocena automobila bivšeg dečka

U trenucima kada je uništavala kola nije se obazirala ni na šta, već je samo želela da sve loše što oseća izbaci iz sebe

  • 32
AmiG Show Ljupka Stević, Foto: ATA images

Nekoliko dana posle skandala koji je izazvala razbijajući dva automobila koja su u vlasništvu njenog bivšeg partnera, pukovnika policije Dragiše SimićaLjupka Stević se pojavila na snimanju emisije "Amidži šou".

Kako je i sam Dragiša rekao, Ljupka je jedan od automobila, tačnije sivi "audi", razlupala bez obzira na to što je isti koristila i vozila poslednjih meseci.

Ona je sinoć, 22. septembra, gostovala u pomenutoj emisiji, a do studija u Šimanovcima se dovezla u sivom "golfu".

Koliko nije marila za novac i cenu automobila koji je vozila dokazala je kada je isti uništila, pa sada vozi polovan auto čija je vrednost oko 5.000 evra.

Kako je povređena pevačica istakla, u trenucima kada je uništavala kola nije se obazirala ni na šta, već je samo želela da sve loše što oseća izbaci iz sebe.

Pogledajte šta Ljupka sada vozi:

Podsetimo, Ljupki je određena mera zabrane prilaska, kao i komunikacije sa Dragišom Simićem, od mesec dana.

Kada smo je nakon incidenta upitali zbog čega je to učinila, iskreno je rekla:

Zbog preljube. Nakon 10 godina... Sediš kući, planiraš brak, porodicu, decu, i onda shvatiš da nit je predao papire za razvod braka, niti planira da se razvede, niti planira da me ostavi na miru. I još, pored svega toga, ima još dve... I to sam saznala ne zato što sam policajac... - objasnila nam je Ljupka.

Posle Ljupke ostao mu je samo taksi :DPosted by Telegraf JetSet on Среда, 23. септембар 2020.

- Ja sam takav amater bila da sam kupila najjednostavniju spravu za snimanje razgovora i ubacila mu lepo u auto. Znate koliko mi je trebalo? 24 sata da saznam pravu istinu - istakla je pevačica.

Video: Pogledajte kako je Ljupka Stević izbušila gume i izlupala kola bivšem dečku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janko

    23. septembar 2020 | 12:19

    Za ovu pevacicu niko nije cuo dok nije obelodanila da je 10 godina bila ljubavnica ozenjenom coveku. Posto nije hteo da je ozeni ona je polupala kola i postala veoma vazna licnost. Vaznija i od naucnika koji ce otkriti vakcinu za koronu. Sada ce je pozvati u rijaliti nju i njenog ljubavnika da zarade ogromne pare a mi rintajmo za bednu platu. KUDA IDE OVAJ SVET? ZAR SU OVO VREDNOSTI O KOJIMA TREBA OVOLIKO DA SE PISE?

  • Milla

    23. septembar 2020 | 12:35

    Bivsi decko!? Ne mogu da verujem sto citam!? Covek je ozenjen. Ima porodicu.

  • Hm

    23. septembar 2020 | 12:18

    Verujte mi da smatrate više sa njom. Jednoj ljubavnici davati toliko pažnje, van svake pameti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA