≫ 

Ana Bučević, koju su optuživali za nadrilekarstvo, smuvala brata naše poznate pevačice

On je razvedeni otac troje dece, a ona razvedena majka dvoje dece

  • 0
Ana Bučević

Ana Bučević, Foto: Instagram/safariduha

Hrvatska jutjuberka i motivaciona govornica Ana Bučević već neko vreme je u vezi sa bratom pevačice Maje Nikolić, Markom Nikolićem, a sada su i potvrdili romansu.

Ana je prošle godine okončala svoj brak i razvela se od supruga Saše Dvornika, a buran razlaz ovog para privukao je veliku pažnju javnosti, jer su tada i jedno i drugo izneli dosta "prljavog veša" iz svog braka.

Samo par meseci od okončanja Aninog braka u hrvatskim medijima je počelo da se šuška da je jutjuberku osvojio Marko Nikolić, brat srpske pevačice Maje Nikolić, koji je takođe muzičar.

Upravo ona je sada potvrdila vezu, jer je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj zagrljena i srećna pozira sa Nikolićem u Beču.

Marko više od 20 godina živi i radi u Beču. Razveden je kao i Ana, a iz prethodnog braka ima troje dece.

- Došao sam u Austriju da studiram i 1997. godine upisao Jazz akademiju u Gracu, a nakon što sam 2002. diplomirao, preselio sam se za Beč gde danas živim i stvaram. Već dugo radim na svom projektu za evropsko tržište i nadam se da će on uskoro ugledati svetlost dana - rekao je Marko pre nekoliko godina.

Iako već više decenija ne žive u istoj državi, Marko kaže da sa sestrom Majom ima savršen odnos pun poverenja i uzajamnog poštovanja. Posebno su se zbližili od kada im je nakon duge i teške bolesti preminula majka Slavica.

Video: Da li je Maja Nikolić preterala sa ovim snimkom?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA