Fejsbukom kruži nikad viđena slika Žike Todorovića sa roditeljima: Svaki detalj će vas oduševiti

Kakav otac, takav i sin... Internetom kruži fotografija čuvene glumačke porodice, koja je oduševila sve obožavatelje

  • 7
Srdjan Todorovic, Bora Todorovic

Srđan i Bora Todorović; Foto: ATA images

Internetom kruži fotografija čuvenih srpskih glumaca Bore Todorovića (1929-2014) i njegovog sina Srđana Žike Todorovića (55) kada je bio mali.

Naime, na prelepoj fotografiji se vidi Bora koji za nogu drži svoju tadašnju i prvu suprugu Snežanu Matić, a pored njih sedi dečak Žika. Na slici su svi nasmejani, a može se primetiti koliko su bili srećni. Svi su gledali u prelepu balerinu, a nije poznato iz koje godine datira fotografija, ali se vidi da je Žika bio veoma mali.

Lepa Snežana, čuveni otac i sin, i sasvim poseban porodičan trenutak koji je retko ko imao priliku da vidi. Obožavatelji su oduševljeni, a na Žikinoj Fejsbuk stranici piše opis:

- Prelepa porodična fotografija - piše uz emotikon srca.

Sa balerinom Snežanom Matić Bora je dobio ćerku Danu i sina Srđana, dok je u braku sa drugom suprugom Karolinom, s kojom je bio od 1975. godine pa sve do svoje smrti, dobio ćerku Taru.

Prelepa porodična fotografija ❤Posted by Srdjan Zika Todorovic - najbolji srpski glumac on Среда, 12. август 2020.

 

 

Podsetimo, legendarni Bora Todorović je preminuo u julu 2014. u Beogradu u 84. godini života, a publika ga je upoznala kroz brojne glumačke uloge koje i dan danas obožavaju. Uloga Đenke u filmu "Maratonci trče počasni krug" ga je proslavila, a istakao se i u brojnim bioskopskim hitovima jugoslovenske kinematografije, koje nikada neće biti zaboravljene.

Njegov naslednik Srđan Žika Todorović se istakao u filmovima "Mrtav, ladan", "Mi nismo anđeli", "Jagoda u supermarketu", a publika širom balkana ga prosto obožava. Jedan je od najomiljenijih umetnika na srpskoj sceni, a talenat je nasledio od njegovog oca i tetke Mire Stupice, koji su bili legendarni glumci jugoslovenske kinematografije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Race

    23. septembar 2020 | 21:07

    A koje su mu to uloge da bi bio i prosecan glumac ??? Pljuvacine i vulgarnosti,glumi samog sebe,jedono je nesto vredeo u prvim filmovima iz perioda Bala na vodi... Posle glumi neke urbane face i bog zna kakve frajercine...koje bre njegove uloge ??? Bora Todorovic je glumcina...legenda,neponovljiva figura Jugoslovenskog,Srpskog glumista. Za Srdjana je ocena milion prema jedan. Bukvalno menjam kanal jer me je sramota da gled njegove jedmolicne vulgarnosti,psovke i gadosti. Vidite mu jednu ulogu,videli ste ih sve. Ponavljam..dok je kinematografija vredela nije mogao tako,reziseri su bili bogovi,danas glumci odredjuju sta glume i kako.

  • Ja

    23. septembar 2020 | 18:17

    Dobro su oboje, ne znam ko je bolji. Ali uloga Boba, ima za mene najveci utisak.

  • Vratiće se rode

    23. septembar 2020 | 17:19

    Jedan je Dule Pacov

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA