Pevač na proslavi titule Marka Nikolića pevao: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Jadranke"

Snimak je postao pravi hit na društvenim mrežama

  • 8

Pevačica Jadranka Barajaktarović je svojim nastupom koji je nedavno održala u Podgorici izazvala pravi skandala kada je izmenila tekst doboro poznate pesme i zapevala: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

Jadranka se zbog nepoštovanja naroda i zemlje u kojoj je izgradila karijeru našla na meti ozbiljnih kritika, a pogotovu posle njene izjave da ne želi da se izvinjava.

I taman kada se, čini se, čitava fama oko ovog skandala malo stišala, isplivao je snimak koji jasno dokazuje da se Jadrankin postupak neće tako lako ni brzo zaboraviti.

Naime, naš uspešni bokser Marko Nikolić je pre nekoliko odbranio svoju titulu u ringu, a to je proslavio uz mnogobrojne prijatelje sa estrade. Na njegovoj proslavi su naših pevača poput Slobe Radanovića, Jovana Perišića, Ljube Perućice, Baje Malog Knindže...

Marko je neko ko mnogo voli svoju zemlju i veliki je patriota, pa su on i njegovo društvo odlučili da brutalno odgovore Jadranki, zbog nepoštovanja Srba i zemlje Srbije. Jedan od pevača koji je zabavljao goste je zapevao veliki hit Mitra Mirića i takođe ga izmenio, kao što je to uradila i pevačica.

- Ne može nam niko ništa, jači smo od Jadranke - pevali su svi uglas, a Marko je sve to usnimio i objavio na svom Intagram nalogu.

- Srbija uzvraća udarac. Pozdrav za Jadranku Barjaktarović - napisao je bokser i uz to stavio emotikon srca.

Podsetimo, posle skandaloznog nastupa većina srpskih televizija je donelo odluku da Jadranki "zatvore" vrata i ne promovišu je. Istu odluku je doneo i Savez estradno-muzičkih umetnika Srbije i odlučio da pevačici  uskrati mogućnost učestvovanja na festivalima u njihovoj organizaciji.

- Šokirani smo mržnjom i nepoštovanjem koje je Barjaktarovićeva pokazala prema zemji u kojoj je započela karijeru i u kojoj je uvek bila dočekana kao rado viđen gost. Nadamo se da će ovoj pevačici biti nauk iz pristojnosti za ubuduće, ali i opomena svima onima koji se bave umetnošću, da je takvo ponašanje nedopustivo i da neće biti tolerisano, barem kada je SEMUS u pitanju - stoji u njihovom saopštenju.

Video: Katarina Živković o ispadu Jadranke Barjaktarević: Svi imamo lapsuse, mogla je da se izvini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vsop

    23. septembar 2020 | 16:37

    Zasto joj dizu cenu ? Ne treba je spominjati uopste.

  • Meksa

    23. septembar 2020 | 16:49

    Kakav dogadjaj takva i pesma , jad i čemer oko čega se mi bavimo . Daje se značaj pevačicama i individuama koji ne mogu da se stave rečenicu. Kad ćemo početi da gledamo svoja posla i od čega živimo? Navodi se narodi na gluposti dok nam ovamo promicu vazne stvari.

  • Miko b.b

    23. septembar 2020 | 17:13

    Ko to bese ta persona zaboravljena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA