≫ 

REM podneo krivičnu prijavu protiv Kristijana Golubovića

Golubović je u programu uživo pretio ubistvom

  • 30
Kristijan Golubović Kristijan Golubović, Foto: Nikola Tomić

Zbog jezivih pretnji koje je pre nekoliko dana u programu uživo Kristijan Golubović uputio Staniji Dobrojević, reagovao je REM (Regulatorno telo za elektronske medije) i protiv zadrugara podneo krivičnu prijavu.

Naime, oni su oštro reagovali na Kristijanove reči kada se zakleo u decu da će ubiti Staniju ukoliko mu se ne izvini za uvrede koje je iznela na račun njegove žene i dece.

- Podneli smo krivičnu prijavu zbog pretnji smrću izrečenih u rijaliti programu "Zadruga 4". Zakonska je obaveza REM-a da se obrati nadležnim organima kada utvrdi da je u programu izvršeno neko krivično delo, kao što je ovde to slučaj - poručili su sa Informer.

Podsetimo, Golubović je 16. septembra odgovoarao na pitanja gledalaca, a pitanje o Staniji ga je posebno razbesnelo.

Zaklinjem se u svoje dvoje dece, ubiću Staniju lično ili preko svojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini što mi je spomenula decu, po cenu da idem 40 godina na robiju - rekao je Kristijan tada.

Posle njegovih jezivih pretnji oglasila se Stanija i putem društvenih mreža je zatražila zaštitu od nadležnih organa zbog pretnji i ugrožavanja njenog života.

- Nisam verovala da cu biti prinuđena da ovako nešto okačim na svoj profil, ali nažalost moram kako bih na vreme reagovala, apelovala i probudila svest kod našeg naroda, naše države, našeg pravosudnog sistema, policije, medija... Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno preti smrću! - poručila je Stanija.

I ona je protiv Kristijana podnela krivičnu prijavu.

- Danas je podnesena krivična prijava. U rijaliti ne ulazim dok ne budu pogodni uslovi za to. Interesuju me samo javne mere! Ugrožena mi je bezbednosti i život. Ovaj sukob je počeo pod kamerama javno i datira od Farme 6, hoću da se ovo reši pred narodom, nacijom, kamerama: JAVNO! Ne moram dalje više da se oglašavam, niti bilo šta da objašnjavam - navela je Stanija 17. septembra.

- A, po komentarima podrške i naroda, shvatila sam da im je sve jasnije nego i meni samoj. S ljubavlju, Stanija - poručila je tada.

Video: Skandalozne pretnje Kristijana Golubovića: Zaklinjem se, ubiću Staniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljana

    24. septembar 2020 | 09:59

    Vazi ali onda i protiv Miljane Kulic koja je javno pretila Zoli da ce ga ubiti, naruciti ubistvo, I to je ceo Svet cuo!!!! Znaci za nju ne postoji zakon, ali za Kristijana se prati I gde gleda!!

  • Ja

    24. septembar 2020 | 10:09

    Stanija je dobila sta je tražila! Reci nekom da dete nije njegovo nego njegovog druga je užasno! Kao što je i Vesni rivas rekla na Farmi da joj je sin kopile. Kako sejes, tako zanjes!

  • Cole

    24. septembar 2020 | 10:01

    Rem se bavi Kristijanom umesto da se bavi nekim drugim stvarima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA