Čukanović: Čujem da me, najblaže rečeno, nisi volela... Prijovićeva: A, kako da te volim?

Voditelj je želeo da iznenadi Prijovićku i uživo uključi njenog muža Filipa, ali je Živojinović to ipak odbio da učini

  • 10
Aleksandra Prijović i Filip Čukanović

Aleksandra Prijović i Filip Čukanović, Printskrin: TV Prva

Pevačicu Aleksandru Pijović, je jutros, u jutarnjem programu "TV Prve" ugostio Filip Čukanović, voditelj koji je zamenio Jovanu Joksimović i Srđana Predojevića, posle njihovog otkaza.

Pijovićka je pričala o novim pesmama, karijeri, ljubavi sa Filipom i nastupima u vreme pandemije korona virusa, a na samom početku razgovora, Filip se našalio sa pevačicom.

- Čujem da me, najblaže rečeno, nisi volela jutros kada si ustala - rekao je on, a Aleksandra je kroz smeh odogovorila:

- A, kako da te volim kada sam morala da ustanem u pola 8?! (smeh) Jedva sam ustala, ali drago mi je da si me pozvao i da sam tu.

Aleksandra je pre nekoliko dana, tačnije 22. septembra, proslavila svoj 25. rođendan. Ona je tim povodom upriličila intimnu proslavu kojoj su prisustvovala mnoga estradna imena, među kojima su njen kum Aco Pejović, Anastasija Ražnatović i mnogi drugi...

Ona je priznala da još uvek nije uspela da se odmori od rođendana i da joj se prvi put dogodilo da se uspava i zakasni na gostovanje koje je zakazal u jednoj emisiji.

- Slavila sam rođendan i legla sam baš kasno... Ujutru sam legla.  Imala sam juče neko snimanje, emisije, na koje sam zakasnila. Prvi put sam za deset godina zakasnila na snimanje. Nisam stigla da se našminkam, da odem na frizuru... Obukla sam šorts i majicu, papuče, i stavila naočare i sjaj za usta. Rekli su da nikad nisam bila opuštenija (smeh) - rekla je pevačica i priznala kako je provodila slobodno vreme tokom pandemije korona virus:

- Bila sam sa sinom i sa mužem kod kuće, moji su dolazili, Filipovi su dolazili... - dodala je pevačica.

Voditelj je potom rekao Aleksandri da je pred početak emisije pozvao njenog supruga Filipa Živojinovića da se uključi uživo, ali da on nije pristao na to jer ne voli da se eksponira javnosti.

- Ja sam navikla na to, pet godina smo skoro zajedno, on nikada nije voleo da daje intervjue. Desilo se jednom ili dva puta, da baš nije mogao da izbegne - rekla je pevačica.

- Meni je lepše da najlepše stvari sačuvam za sebe. Naravno, nešto i podelimo na društvenim mrežama - dodala je na temu privatnog života.

Na kraju razgovora Filip joj je rekao:

- Sledeći put kad dođeš, nemoj da budeš ljuta...

- Ma, nisam ljuta! (smeh) - kazala je sa osmehom mlada pevačica.

Video: Latile se mikrofona: Prija sašila Cecin hit, a Anastasija Bekutin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA