Stiven Sigal u gostima kod Bogoljuba Karića: Uživa u našoj hrani, obožava srpski humor

Porodica Karić ugostila je slavnog glumca sa kojim je u prijateljskim odnosima od 2000. godine

  • 2
Bogoljub Karić

Bogoljub Karić/Foto: ATA Images

Biznismen Bogoljub Karić objavio je fotografiju na kojoj sa porodicom uživa u društvu slavnog glumca Stivena Sigala.

Uz fotografiju se, kao i uvek, Bogoljub obratio fanovima na društvenim mrežama i pojasnio u kakvim je odnosima sa glumcem sa kojim je u prijateljskim odnosima još od 2000. godine.

- Dragi moji, Stivena Sigala smo upoznali pre 20 godina u Moskvi i uvek nam je drag gost, gde god se nalazili od Amerike do Srbije. Lepo nam je i prijatno u njegovom društvu, jer je vrlo zanimljiva i nesvakidašnja ličnost. Srećan sam što među prijateljima imam stvarno neverovatne ljude. Jedan od njih je i Sigal, prijatelj na koga možemo da računamo u svakoj prilici.

- Uživa u našoj hrani, obožava srpski humor, ali se i divi snazi i istrajnosti našeg naroda. Posebno je impresioniran veštinom i načinom kako je naš narod uspeo da preživi sve nedaće kroz istoriju. Družimo se i razmenjujemo iskustva na razne teme, od filmova, biznisa, do nekih životnih i svakodnevnih pitanja. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - napisao je Bogoljub.

Evo i fotografije: 

 
 
 
View this post on Instagram

Dragi moji, Stivena Sigala smo upoznali pre 20 godina u Moskvi I uvek nam je drag gost, gde god se nalazili od Amerike do Srbije. Lepo nam je i prijatno u njegovom društvu, jer je vrlo zanimljiva i nesvakidašnja ličnost. Srećan sam što medju prijateljima imam stvarno neverovatne ljude. Jedan od njih je i Sigal, prijatelj na koga možemo da računamo u svakoj prilici. Uživa u našoj hrani, obožava srpski humor, ali se i divi snazi i istrajnosti našeg naroda. Posebno je impresioniran veštinom i načinom kako je nas narod uspeo da preživi sve nedaće kroz istoriju. Družimo se i razmenjujemo iskustva na razne teme, od filmova, biznisa, do nekih životnih i svakodnevnih pitanja. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić❤️💜👍🏻👏🏼🙏🏻💒A post shared by Bogoljub J. Karic (@bogoljubkaric) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neso veliki borac

    25. septembar 2020 | 00:04

    Kako neces ugostiti kad imas 45 stanova u Beogradu i sve si devize izneo iz zemlje!

  • Marija

    25. septembar 2020 | 11:19

    Šteta što JK ode iz ove porodice mogla je da se slika sa Sigalom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA