Darko Lazić dužan Ani Sević milion i 100.000 dinara: Na sudu molio za razumevanje

Lazić je na sudu izlagao svoju navodnu tešku materijalnu situaciju nakon nesreće koju je doživeo, kao i sada, zbog pandemije korona virusa

  • 81
Ana Sević i Darko Lazić Ana Sević i Darko Lazić, Foto: Nikola Tomić

Pevač Darko Lazić (28) svojoj bivšoj supruzi, Ani Sević (34), navodno duguje 20 alimentacija koje joj nije isplatio za ćerku Lorenu.

Iako joj je obećao da će izmiriti svoja dugovanja, to nije učinio, Sevićeva je odlučila da podnese tužbu u najstrožoj tajnosti i advokte zamolila za diskreciju.

- Ana je još prošle godine tužila Darka, ali su se zbog pandemije koronavirusa tek nedavno sreli na sudu. Održano je prvo ročište, a iznos koji pevač duguje do danas narastao je na neverovatnih 1.100.000, što je oko 10.000 evra - ispričao je izvor blizak nekadašnjem bračnom paru.

Lazić se pred sudijom navodno pravdao da trenutno nema toliko novca, jer zbog nesreće koju je doživeo 2018. godine, nije mogao da radi i zarađuje, a poslednjih meseci mu je to onemogućeno zbog pandemije korona virusa.

- Sudiji je govorio kako zbog saobraćajne nesreće u kojoj je smrt izbegao za dlaku gotovo godinu dana nije nastupao, a kako i danas vraća dugove nastale u tom periodu, kako za lečenje, tako i za život. Takođe se žalio na trenutnu materijalnu situaciju i na to što su mu zbog korona virusa otkazani svi nastupi, te kako njegova verenica ne radi, kako izdržava roditelje - otkrio je izvor za Alo!.

Sudija je uneo u zapisnik sve što je ovaj ispričao, ali su advokati Ane Sević insistirali na tome da Lazić nije plaćao alimentaciju ni pre saobraćajne nezgode. Nakon ovog glavnog pretresa na kojem su saslušani, zakazano je novo ročište i suđenje između bivših se nastavlja.

Video: Ana Sević otkrila pol bebe: Pogledajte reakcije njene kćerke i dečka Danijela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5544

    25. septembar 2020 | 10:41

    A 30000e za Gala proslavu 1.rodj.za to se ima...e moj Lazicu,nisko si se spustio...karakter 0!!

  • Darko

    25. septembar 2020 | 10:22

    ..a hvalio se da je uzimao za noc 50-60hiljada eura baksisa! U zatvor pa robijaj kad nemas mozga!

  • Dragan

    25. septembar 2020 | 12:11

    A šta je sa ostalim majkama zemlje Srbije koje ne dobijaju nikakvu alimentaciju???? Šta je ova bolja od njih? Pre Darka niko nije ni znao za nju a sada je neka bitna ličnost??? Dajte ljudi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA