≫ 

Evo zašto je Brena na početku karijere nosila isključivo mini suknje: Razlog je tužan

Iako nije imala mnogo nova koji bi uložila u svoj tadašnji izgled, pevačica se uvek izdvajala po svojim specifičnim kostimima koje je šila njena majka

  • 16
Lepa Brena

Lepa Brena, Foto: Instagram/lepabrenaa

Pevačicu Lepa Brena mnogi smatraju najvećom zvezdom bivše Jugoslavije, a svoju muzičku karijeru je započela početkom osamdesetih godina.

Ona danas može da se pohvali kako ima tu mogućnost da sarađuje sa raznim stilistima i kreatorima, međutim, tako nije bilo na početku karijere.

Brena se od samog starta izdvajala po svojim scenskim kostimima, koji su uglavnom bili delo njene mame Ifete sa kojom je krojila i osmišljavala kako će da izgleda na sceni.

- Bila sam sama svoj stilista i svoj frizer i to mi je bilo jako slatko - ispričala je Brena svojevremeno.

Međutim, iako su mnogi mislili da je Brena kratakim suknjama želela isključivo da privlači pažnju, razlog zbog kog ih je nosila nije bio taj.

Naime, u tom periodu je materijal za stvari koje je šila bio preskup, a Brena je našla način kako da uštedi pa je pravila samo miniće, koji su kasnije postali njen zaštitni znak.

- U Minhenu je postojala prodavnica sa materijalima koji su pogodni za scenu i sećam se da je sve bilo preskupo. Rešenje za to bile su mini suknje, jer je u njih išlo malo materijala - otkrila je Brena.

No, za pevačicu već dugo nema zime.

Brena se vrlo brzo obogatila, kako preko bavljenja muzikom, tako i preko privatnih biznisa koje je imala ili i dalje ima sa suprugom Bobom Živojinovićem.

Video: Lepa Brena se javila sa jahte, pa otkrila detalje krstarenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MightyS

    25. septembar 2020 | 17:47

    Ma da, šmrc, šmrc... Koja fora. Sreća naša pa nije imala previše para, u tom slučaju bi se oblačila kao časna sestra. Ovako je morala, jadna, da se razgolićuje. Bilo joj neprijatno sigurno.

  • Mara

    25. septembar 2020 | 19:53

    Ne lupetajte. Privukla je paznju jer se u ono vrijeme jedina i prva skinula polugola. Noge od 2m i polugola buknula je i to je to..

  • Srbin

    25. septembar 2020 | 17:17

    Hahahaha.Znaci vrh.Stvarno misli da ce ljudi da poveruju u tu pricu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA