Aleksandra Radović podržala skandaloznog Kanjea Vesta na Tviteru: "Blokiraj se sama"

Pevačica je mnoge iznenadila objavom, ali i komentarom

  • 4
Kanje Vest, Aleksandra Radović

Aleksandra Radović, Kanje Vest/Foto: Profimedia/RICHARD ELLIS/UPI, Tanjug/AP, Twitter/@kanyewest, Instagram/alexandradovic

Dok Kanje Vest ovih dana privlači pažnju na Tviteru bizarnim snimcima i objavama, jedna srpska pevačica privukla je pažnju svojom objavom, a u pitanju je Aleksandra Radović.

Reper i suprug Kim Kardašijan nedavno je objavio snimak kako urinira po Zlatnoj gramofonskoj statui dodeljenoj na Gremiju koju je prethodno stavio u WC šolju, ali mu je nalog ubrzo bio blokiran.

Na ovu mrežu vratio se u istom stilu, pa ponovo privlači pažnju, a poslednji put tako što je za manje od 60 sekundi šerovao više od 40 pravoslavnih ikona. Objavio je onu na kojoj je Isus Hrist, Bogorodica, Beli Anđeo, Arhangel Mihajlo, Sveti Đorđe...

Dok mnogi zameraju Kanjeu na ovakvom nedoličnom i skandaloznom ponašanju, oglasila se Aleksandra Radović koja ga je, kako izgleda, podržala u tome.

Pevačica je ripostovala njegovu objavu sa jednom od ikona koje je objavio, a uz to je ostavila i komentar.

- Nedokučivi su i silni putevi Gospodnji - napisala je uz emotikon koji grli i koji se moli, kao i uz hešteg "kanje vest".

 

"Joj, koja blamčina", "Blokiraj se sama", "mogla bi da mu uradiš neku pesmu", "Šta si ti Bogu ugrešila?", komentari su na objavu Aleksandre Radović.

Podsetićemo da je Aleksandra Radović nedavno imala peh na Tviteru, kada je napisala "Kosovo je Srbija", ali je umesto srpske zastave stavila emotikon slovačke zastave. Ubrzo je to i ispravila.

Inače, Kanje je više puta isticao da je "prihvatio Isusa kao svog spasioca", a nedavno je javnost prilično iznenadio "hodanjem po vodi". To je bio dramatičan ulazak na njegovu nedeljnu službu, a reperu se pridružila njegova sedmogodišnja ćerka Nort i četvorogodišnji sin Sejnt.

Jednom prilikom Kanje je istakao da se "uz pomoć Boga rešio dugova".

Video: Još jedan skandal Kanje Vesta: Bacio Gremi u wc šolju, pa urinirao po njemu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    26. septembar 2020 | 12:41

    Mislim da oni što komentarišu nemaju pojma šta je ona htela da kaže.

  • Vasa

    26. septembar 2020 | 14:24

    Kanje uzeo ikone, Dua Lipa ajvar..Hoce li ista nama ostati ?

  • obrad1002

    27. septembar 2020 | 07:44

    Covek se bori protiv satanista, koji vladaju holivudom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA