Hana, Katja, pobeda, bol, borba... Providna haljina Nataše Bekvalac priča priču o njenom životu

Haljina koju je nosila za 40. rođendan specijalno je dizajnirana za ovu priliku

  • 3
Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac/Printskrin: Instagram, ATA images

Nataša Bekvalac sinoć je na svom imanju u Čeneju proslavila 40. rođendan uz najbliže prijatelje i saradnike, ali i porodicu. 

Gosti su ispoštovali dres-kod i na žurku došli u belom, a baš tako bilo je i dekorisano dvorište u kojem je i priređeno slavlje povodom pevačicinog jubilarnog rođendana.

Lepa Nata zablistala je prvo u elegantnoj beloj haljini, da bi se potom, nešto posle ponoći, presvukla u skroz providnu haljinu u boji kože. Mnogi bi se i sada složili da Nataša izgleda bolje nego ikada, a na slavlju je bila neumorna i nije skidala osmeh sa lica.

Iako je bež haljinom privukla pažnju zbog svog stasa, vredno je pomenuti i ono što je bilo ispisano na celoj prednjoj strani haljine. Ova originalna haljina, a i Nataša sa njom, nosi razne životne stvari, ali i najveću životnu poruku, a uz to je pre svega originalna.

- Hana, Katja, život, pobeda, ljubav, familija, muzika, bol, borba, sloboda, umetnost, godine, duša, sreća, praštanje - reči su koje su na engleskom jeziku ispisane na haljini koju je za Natašu za ovu priliku bila specijalno dizajnirana. I - pun pogodak!

Evo i o kojoj haljini se radi:

Video: Ko bi rekao da ima 40: Nata kao devojčica skakutala oko torte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA