≫ 

Oglasila se Romana Panić: "Samo glup čovek ne može da shvati... Ćutim, ali samo još kratko!"

Pevačica se obratila svima putem Instagrama i bila konkretna

  • 16
Romana pevačica

Romana Panić/Foto: ATA Images

Romana Panić porukom se oglasila na Instagramu nakon puštanja iz zatvora zbog pljačkanja bankomata u Australiji, u čemu je učestvovala zajedno sa dečkom Filipom Mrkajićem.

Pevačica se nije konkretno izjašnjavala povodom ranih priča unazad pisanih i ispričanih o njoj, sve do sada kada se oglasila na svom profilu na Instagramu, gde se obratila javno navodeći da "ćuti namerno".

- Samo glup čovek ne može da shvati da namerno ćutim i ne reagujem na sve gluposti i laži koje se uporno pišu o meni, mojoj porodici i meni dragim ljudima, smatrajući da ću se time izdignuti iznad ove situacije i da će se više prestati sa svakodnevnim uvredama... - napisala je Romana na Instagram storiju.

- Ćutim, ali samo još kratko! - poručila je na kraju.

Brojne priče provlačile su se nakon Romaninog puštanja iz zatvora, pa je očigledno zbog toga i usledila ova njena objava.

Podsetićemo, pevačica je 1. avgusta puštena iz zatvora, nakon čega je deportovana u Beograd, a posle toga je mir pronašla u rodnoj Banja Luci.

U Australiji je uhapšena zbog pljačke bankomata sa dečkom Filipom M. U zatvoru je bila od 25. juna. Odslužila je dve trećine kazne, jer je zbog dobrog vladanja puštena.

Njen dečko pušten je iz zatvora u Brizbejnu takođe pre isteka kazne. Bio je u zatvoru od 25. juna, a 14. septembra je doputovao u Srbiju.

Iako su uspeli da izađu na sloodu, Romana i Filip su u obavezi da do dinara vrate sav novac koji su ukrali ili da kroz društveno korisni rad vrate dug.

Video: Romana za Telegraf.rs: Istina o mom hapšenju će vas skupo koštati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA