≫ 

Hrvatska voditeljka otkrila razlog ranjenih kolena u emisiji

Ovo su mnogi povezivali sa razvodom, a Doris je sada otkrila pravu istinu

  • 4
Doris Pinčić Rogoznica, Boris Rogoznica Doris Pinčić Rogoznica/Foto: Instagram/dorispincicrogoznica_doda

Hrvatska glumica i voditeljka Doris Pinčić Rogoznica pre nekoliko dana je zgranula sve kada se pred malim ekranima u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" pojavila sa kolenima punim modrica.

Gledaoci su se zapitali kako se toliko povredila, a mnogi su ovo povezivali sa njenim nedavnim razvodom od pevača Borisa Rogoznice sa kojim ima dvoje dece. Razišli su se zbog njegove prevare, kako su tada objavili svi mediji.

Kako se ispostavilo, radi se o padu sa lakšim povredama, i to sa starog motora marke Tomos kada je Doris snimala novi video za svoj projekat. Pala je i povredila kolena, ruke i rebra, i zadobila nekoliko modrica.

- Padovi su prirodan deo života, karakter je ono kako reaguješ na njih - rekao je neko puno pametniji od mene, ne znam ko, ali kupujem - napisala je uz sliku u beloj haljinici, kada su joj mnogi poručili da je premršava.

- Nema razloga za brigu. Malo sam natučena, ali idemo dalje - rekla je za Jutarnji list, prvi put pričajući o tome što se dogodilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    26. septembar 2020 | 14:36

    E , samo kod braće po materi možeš biti glumac—voditelj. Kako zvuči ,Meril Strip glumica—voditeljka ogulila kolena ili kod nas glumica—voditeljka kviza promašila profesiju. Pa ne mogu svi biti Olja Bećković? Inače Olji sve najbolje, neponovljiva!!!

  • Djurgården

    27. septembar 2020 | 01:26

    Ehhh Doris,Doris.........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA