≫ 

Stajling Anastasije Ražnatović za šetnju Rimom je totalno drugačiji od svih dosadašnjih

Uz pevušenje pesme "Ljube se dobri, loši, zli" oglasila se ovog jutra u neobičnom izdanju

  • 45
Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović/Printskrin: Instagram/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović se sa majkom Cecom Ražnatović trenutno nalazi u Rimu, odakle je već objavila nekoliko snimaka na Instagramu.

Folk zvezda je sa svojom naslednicom juče doputovala u Italiju, a snimale su se i na aerodromu, kada je Anastasija nasmejala sve krišom snimajući Cecu.

Ovog jutra je odmah pozdravila fanove sa nekoliko snimaka iz sobe, a prvo što je mnoge iznenadilo jeste njen potpuno drugačiji stajling od onog uobičajenog.

Anastasija se odlučila sa kompletno crnu varijantu, a uz to je nosila i crni šešir koji je svemu tome dao posebnu dozu elegancije.

Uz pevušenje pesme grupe Magazin "Ljube se dobri, loši, zli" napravila je kratke snimke koje je objavila na Instagram storiju, a njeni fanovi će sasvim sigurno biti oduševljeni ovakvim izdanjem mlade pevačice.

Ceca i Anastasija smeštene su u luksuznom hotelu i čim su stigle u Večni grad zabeležile su nekoliko snimaka tokom šetnje, što možete pogledati u nastavku teksta.

Video: Ceca i Anastasija uživaju u svom boravku u Rimu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    27. septembar 2020 | 12:21

    Moja prirodno prelepa sestra je diplomirala na elektrotehničkom fakultetu sa prosekom 9.87, i upisuje postdiplomske studije u Beču, e to je vest! I vest je uspeh svakog mladog nadarenog,školovanog i sposobnog čoveka!

  • Evo vesti

    27. septembar 2020 | 13:23

    Moja nedavno diplomirala u roku , ja preponosna kao roditelj prelepe , pametne i odgovorne devojke . Ovo je vest , a i podrska svim mladim ljudima koji ulazu u svoje visoko obrazovanje , a ne u botoks i silikone , toliko !

  • Dejan

    27. septembar 2020 | 11:44

    PIŠITE O KRAĐI BEBA U SRBIJI !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA