≫ 

Lazar Ristovski postao deda

Sin cenjenog umetnika dobio je naslednika

  • 9
Jovan i Lazar Ristovski Lazar Ristovski/Foto: ATA Images

Proslavljeni glumac i producent Lazar Ristovski postao je deda.

Mlađi sin dramskog umetnika, Jovan i njegova supruga Ljiljana, ostvarili su se kao roditelji, a dečaku su dali ime Bogdan.

Početkom aprila glumac je potvrdio da će postati deda, što je u porodicu stiglo kao lepa vest na samom početku pandemije korona virusa koja je tada bila jedina tema u svetu.

Ljiljana i Jovan, koji je krenuo očevim stopama i takođe je u svetu glume, venčali su se 2019. godine u Beogradu, gde je i priređena svadba, a srećnu vest saznali su nekoliko nedelja pre potvrde da čekaju prinovu.

- Možda se većina odmara u ovoj situaciji, ali ja sam navikao da radim, pa mi se čini da sam sad konačno našao vremena da završim neke otpočete projekte. Naravno, ne izlazim iz kuće, već mi sinovi kroz vrata doturaju hranu i ostale potrepštine - rekao je Lazar u aprilu za "Kurir", kada je vreme provodio kod svoje kuće u samoizolaciji.

Lazar Ristovski i njegova supruga Danica u braku su 38 godina i oboje su izgradili respektabilne karijere i u teatru i na filmu. Tajna njihovog skladnog braka je, kako znaju oboje da kažu, razumevanje i ljubav.

Video: Lazar Ristovski: Sledeća uloga bi morala da mi bude veliki izazov

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA