≫ 

Ceca i Anastasija mokre do kože u Rimu: "Ovako izgleda kada 15 minuta stojite na kiši"

Majka i ćerka su 15 minuta stajale na kiši, objasnile su u svojim snimcima

  • 12

Folk zvezda Ceca Ražnatović sa ćerkom Anastasijom Ražnatović trenutno uživa u Rimu, gde su iz Beograda stigle u subotu. 

Majka i ćerka se redovno javljaju svojim fanovima putem društvenih mreža, pa su njihove objave usledile još sa aerodroma u Parizu, a potom i kada su stigle u Večni grad.

Iako su sinoć bile u šetnji i vreme ih je poslužilo, danas je bila drugačija situacija. Ceca i Anastasija su skroz pokisle, a potom su se svojim pratiocima javile iz automobila, sa zadnjeg sedišta, pa pretpostavljamo da je u pitanju taksi.

Obe su bez ustručavanja pokazale kako izgledaju nakon pljuska, sa mokrom kosom i mokrom odećom.

- Nema romantike u Rimu, pokisla sam skroz. I Anastasija je pokisla... Ali, to nas nije sprečilo i ne sprečava nas da nastavimo dalje, iako nije romantično - poručila je Ceca u svom videu.

- Ovako vam izgleda kosa i ovako vi izgledate kada stojite na kiši 15 minuta bez prestanka. Sad se još i osušilo kako je bilo - objasnila je Anastasija na svom snimku.

Snimke pogledajte na početku teksta.

Video: Anastasija i Ceca se urnebesno provode na aerodromu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija

    27. septembar 2020 | 17:33

    Zar građanima Srbije sa srpskim državljanstvom nije dozvoljen ulaz u zemlje Evropske unije? Koji pasoš one imaju? Kiparski?

  • Tara

    27. septembar 2020 | 18:34

    Jaka stvar ko da niko nikada nije bio molar i stajao na lisi bilo da je uBeogradu ,Rimu ili u nekom drigom gradu isto pokisnes ako nemas kisobran ko da su izmislile toplu vodu

  • Kostas

    27. septembar 2020 | 20:51

    Sta ce one u Rimu? Nikada nisu nista procitale o istoriji i kulturi Rima, muzeji ih ne zanimaju... Samo da bleje i poziraju, kupe neke krpice i toliko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA