"Kada namuzete mleko, a krava ga šutne": Đole Đogani otkrio da li je posle svega ljut na Gagija

- Jesam, čuo sam se sa njim, u kontatku smo stalno - počeo je sa pričom Gagi

  • 9
Djole, Gagi Djogani

Foto: Marko Jovanović, A. Nalbantjan, Nikola Tomić

Gagi Đogani je pre nekoliko nedelja uhapšen zbog sumnje da je navodno ima dve kesice kokaina. O celom ovom slučaju prilao i Đole Đogani, koji je rekao da nije ljut na svog brata.

- Jesam, čuo sam se sa njim, u kontatku smo stalno. I prvo veče smo se dopisivali. Ono što je bitno, sutradan sam rekao samo da ga sestra odvede i provere da li je nešto radio, on je bio negativan. Ja sam se zabrinuo, jer je napravio ogromnu pauzu. I sad sam se pitao zašto? Ima razlog zašto, ali nismo pričali. Rekao mi je da mu dam par dana da se opusti i vrati malo. Najbitnije je da nije koristio - rekao je Đole za emisiju "Premijera Vikend Specijal" i nastavio:

- Nađa je sve proverila. Ovo je bilo kao kada namuzete mleko, a krava ga šutne. Puno toga ću da mu kažem. Nisam ljut. Ne mogu da budem ljut, ali ne mogu da opravdam. Ja opet imam neku svoju porodicu, mi nismo krivi za postupke nekih ljudi, ali ja sam tu kao njegov brat. Tu sam da mu pomognem, ali postoje određene granice dokle neko može - rekao je Đole.

Video: Sloba o Gagijevom hapšenju zbog kokaina: Svi gledaju samo posledice, niko uzroke...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    27. septembar 2020 | 20:44

    Sami dokazuju da je Anabela pričala istinu o tome kako im porodica funkcioniše po sistemu poglavica i pleme. Sestra mu se izgleda u sve meša a brat Djole koji je najodgovorniji pegla situaciju al je i njemu više svega preko glave.

  • Горан

    27. septembar 2020 | 19:52

    Не смеју они да мрдну од сестре.Играју како она свира.

  • Мihajlo

    27. septembar 2020 | 19:55

    Jadan Gagi pored ovakvog brata i jos gore sestre.Nema svoje "ja",svud mu se mesaju.Pustite coveka da zivi svoj zivot.Zato sto ste takvi i on podleze zato porocima,u njima nalazi spas i utehu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA