≫ 

Kao Džej Lo: Vatrena Milica Todorović ljubi poznatog top modela!

Stigla je nova pesma pod nazivom "Uno beso"

  • 6
Milica Todorović

Milica Todorović Printskrin: Youtube/Milica Todorovic

Milica Todorović obradovala je javnost, a posebno svoje fanove najnovijom pesmom "Uno beso" koja donosi vrelo leto ove jeseni i preti da postane veliki hit.

Popularna pevačica savršeno se snašla uz latino ritam i poput Dženifer Lopez snimila provokativne kadrove, pa čak i strastveni poljubac sa svetski poznatim top modelom Ilijom Kneževićem o kom otkriva zanimljive detalje:

- Pesma se zove "Uno beso" te sam morala malo da joj se prilagodim. Maneken u ovom videu je moj prijatelj, svetski top model Ilija Knežević koji se do sada nije pojavljivao ni u jednom spotu naših ili stranih izvođača. On je radio isključivo reklame i modne editorijale u inostranstvu, tako da nam je bilo veoma zanimljivo na snimanju. Imali smo i neke smešne scene s obzirom na to da smo veoma dobri prijatelji, a u spotu smo morali da budemo seksi – objasnila je Todorovićeva.

Pevačica je najavljivala svoj novi hit, ali niko nije očekivao ovakav spektakl u kom je odmah na početku ljubi zgodni maneken. Vruće kadrove i prelepe pejzaže Milica i njen tim snimili su na hrvatskom primorju:

- Kadrovi su napravljeni na hrvatskom primorju, iskoristila sam slobodno vreme dok sam bila na odmoru da snimim spot jer je pesma letnja. Mislim da smo odabrali baš lepe predele za spot- dodala je Milica.

A svi oni koji još nisu pogledali spot i čuli pesmu „Uno beso“ ili „Un beso“, kako se već kaže, pogledajte na sledećem snimku:

Video: Milica Todorović vrcka i ostavlja bez daha: Pevačica pokazala svoju novu liniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    27. septembar 2020 | 18:56

    Samo da se ne zaljubi. Mada ovaj nije bio oženjen pa ne znam.kakve su mu šanse..

  • Baba

    27. septembar 2020 | 19:55

    Ahahahaha sigurno je J Lo ,ali za siromasne

  • Viktoria

    28. septembar 2020 | 00:45

    Ma Milica je slatka devojka al daleko od zavodnice i sexipilom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA