Tijana nije prva kojoj je ponuđena "Žena od sultana": Evo koja pevačica je odbila da snimi ovaj hit

Pevačica je pred našim kamerama otkrila da li se kaje zbog odluke da odbije da snimi popularnu pesmu

  • 8

Pevačica Slađa Alegro (41) jedan je od najboljih vokala na domaćoj sceni, a iza sebe ima mnogobrojne hitove koji su je izgradili kao pevačicu.

Na samom početku Slađa nam je ispričala kako je epidemija korona virusa uticala na nju i njen život, a zatim otkrila šta je to što joj najviše nedostaje.

- Neprijatno jeste, tužno jeste, a sve zbog toga zato što ne vodimo živote kao i obično i zato što nam fale mnoge stvari, a kad kažem to ne mislim na materijalno. Meni konkretno fali moj posao, iskrena da budem, zbog te energije, a inače na sve drugo se čovek uvek navike i trudiš se da ako možeš nekako da se isključiš i vodiš život onako kako ti želiš - kaže nam ona.

Poznata je kao neko ko nema previše prijatelja u estradanim krugovima, ali se se uvek posebno izdvaja njena bliskost sa Cecom i Sekom. No, bez obzira na njihovu bliskost, Slađa se tokom karantina i epidemije kroona virusa nije viđala sa svojim prijateljima, jer kako kaže nije želela nikome da se nameće.

Poslednjih meseci pravi hit je postala pesma "Žena od sultana", koju je ipak snimila Tijana Milentijević, iako je prvo bila ponuđena Slađi koja nam je otkrila zbog čega je odbila da otpeva pesmu i priznala da li se kaje zbog te odluke.

- Normalno je da kada moj najbolji drug nešto napiše, on prvo ponudi meni. Bila su mnoga pitanja: "Zašto ti ovo nisi uzela kada je toliko hit?". Ja tvrdim odgovorno da pesma "Žena od sultana", da sam je ja otpevala, ne bi bila ovoliki hit. Ne zato što sam ja lošija od Tijane ili ona bolje od mene, nego, prosto, svaka pesma nađe put do svog pevača. Ne možete uzeti ničije - kaže Slađa i doaje zbog čega je odbila da snimi pesmu:

- Pesma jeste meni ponuđena, ja sam zaista pročitala tekst i melodiju i sve to i bilo mi je jasno da će to biti hit kao vrata. No, kada radite u muzici nešto, to morate da osećate, a ja "Ženu od sultana" nisam osetila i to je prosto tako - kaže nam pevačica.

Sa Tijanom je stalno u kontaktu i Slađa se trudi da joj pomogne koliko može i kada god se ukaže prilika da joj udeli neki savet ona to uradi drage volje.

S obzirom na to da važi za jednu od najboljih vokala sa naše estrade, Slađa je prokomentarisala i trenutnu situaciju i nove trendove u muzici, koji se njoj uopšte ne sviđaju.

- Mene nekad samo malo razočara što se svi nekako trude da budu fensi i bave se tom fensi muzikom. Ja lično volim dobru narodnu muziku i jako mi se dopada to što radi Aleksandra Mladenović i to što je takva kakva jeste. Stvarno mislim da ima jako kvalitnetnih pevačica na našoj sceni treutno - kaže ona.

Pre nešto više od dve godine, pevačica se ostavrila u najlepšoj životnoj ulozi i na svet donela devojčicu. Slađa i njen suprug se trude da što više posvete naslednici, njenom vaspitanju i omoguće joj da raste u zdravom okruženju.

- Njen otac, moj suprug je rekao da ukoliko naša ćerka uskoro počne da gleda Jutjub i te svari koje joj ne priliče, da će vrlo rado živeti bez struje. Ja se iskrno nadam da će ona biti jedna sjajna curica kao što je sada  da neće imati interesovanje za neke stvari koje joj ne priliče. Milslim da većina toga ide iz kuće, ali ne možemo nikada pričati unapred pogotovu kada je reč o deci, jer ne znamo kuda ide život i šta će sve da se dogodi - rekla nam je pevačica.

Šta nam je pevačica rekla o trenutnoj situaciji na estradi, o Seki i Ceci, ali i novim pesmam pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Slađa Alegro u žiriju Zvezda Granda: Opsovala bih, ali sam fina na televiziji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olivera

    28. septembar 2020 | 17:20

    Ne znam u čemu je fazon kod ove pesme kad je tekst glup a pevanje nije ni za komentarisanje. Pravi se samo fama da bi se skretala pažnja i da bi se nešto bezvredno nametnulo kao sistem vrednosti. Bljak pa na kub!

  • ccc

    28. septembar 2020 | 14:46

    Ma da bre, Sladja je kulturna zena i ozbiljan pevac, ova pesma definitivno nije za nju , ovo samo jeftine drolje mogu da serviraju i da ima prodju .

  • Vx

    28. septembar 2020 | 16:06

    ****** nas žena od sultana.......Da li smo mi normalni šta slušamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA