≫ 

Kakvo izdanje seksi Kosjerine! Oduševila vrelom haljinom, u 1 detalj muškarci su bez daha gledali

Pre nego što je postala TV lice, Dragana se bavila manekenstvom

  • 8
Dragana Kosjerina, (NE DIRATI)

Dragana Kosjerina, Foto: Nikola Tomić

Draganu Kosjerinu (33) mnogi smatraju našom najlepšom i najprirodnijom voditeljkom, a njeno seksi izdanje u emisiji "Ja volim Srbiju", emitovanoj prošle noći, 27. septembra, raspametilo je gledaoce.

Voditeljka se pojavila u dugoj haljini koja je savršeno "legla" njenom izvajanom telu, a dekolte je privukao najveću pažnju jačeg pola.

Upravo zbog tog detalja - Draganinog dekoltea, mnogi komentarišu kako su "umesto kviza, sve vreme gledali u njene grudi". Osim ovih detalja, ono što je bilo neizostavno je i njena prirodna lepota kojom pleni i osvaja.

Njena lepota i gracioznost su ono po čemu je prepoznaju od samog početka karijere, a svoju lepotu je najbolje naučila da iznese javnosti, još dok se bavila manekenstvom.

- Tada sam naučila da ne treba da budem ljubomorna na druge žene, nego da iznesem ono najbolje iz sebe i da na tome radim. Nešto iz stomaka, što će biti fokus i što će biti centar mog samopouzdanja - otkrila je lepa Dragana nedavno, u intervju koji je dala za naš portal.

Video: Nadam se da će i oni mene negde nahvaliti!!: Dragana Kosjerina o saradnji sa Neletom i Okijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    28. septembar 2020 | 15:27

    Po mom skromnom mišljenju, kompletna osoba. Smerna, pametna, nasmejana, duhovita, lepa, prijatna,....Sve u svemu želeo bih da ovakvih žena u Srbiji bude što više. Želim joj svu sreću i blagostanje ovog sveta!

  • Nije

    28. septembar 2020 | 14:11

    Ona jedina lepotica u Srbiji...

  • hc

    28. septembar 2020 | 13:48

    ti znas sta su muskarci gledali...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA