Šok promena Indi Aradinović: Lice transformisano, a kosa prvi put plava

"Hvala vam za inspiraciju, ali plavuša još ne planiram da budem", poručila je pevačica onima koji su joj predložili promenu imidža

  • 5
Indira Aradinović Indi Indi radinović, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Indi Aradinović (34) je poslednjih meseci u centru pažnje, jer je posle duge borbe sa viškom kilograma odlučila da ode "pod nož" i smanji želudac, kako bi smršala.

Indi se prepolovila i povratila svoju kilažu sa početka karijere, a sada je ponovo zaintrigirala i to fotografijom na kojoj izgleda potpuno drugačije.

No, nije se sama transformisala, već su je "izmenili" pratioci koji su joj uz pomoć aplikacije promenili i lice i frizuru.

Plava kosa joj je totalno promenila lični opis, a kako se mnogima svidela kao plavuša, pratioci su je upitali da to sprovede u delo i promeni svoju crnu kosu, po kojoj je prepoznatljiva.

Međutim, Indi ne želi toliko da menja svoj izgled, makar ne za sad.

Hvala vam za inspiraciju, ali plavuša još ne planiram da budem - napisala je pevačica.

Podsetimo, Indi  je početkom marta 2020. godine imala operaciju smanjenja želuca nakon čega se njeno zdravstveno stanje iskomplikovalo, pa je Indi mesec dana provela u bolnici, ali se srećom sve dobro završilo. 

Video: Nakon što sam smršala 20 kilograma, Edita i ja ličimo, vidi se da smo sestre

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA