≫ 

"Ma, kakve ležaljke": Nevena Šarčević o svojoj idealnoj kombinaciji i na koji način je pesak smiruje

- Valjda me neće uhapsiti zbog toga - sa osmehom kaže glumica

  • 5
Nevena Šarčević Nevena Šarčević, Foto: Privatna arhiva

Glumica Nevena Šarćević kaže da se često našali da je u prošlom životu bila sirena, te da vreme između poslovnih sastanaka, kada je na moru, provodi plivajući.

- Pesak nemam u Beogradu! A, ležaljke imam, takođe i bazen - kaže glumica Nevena Šarčević koja je na svom Instagram profilu ostavila komentar da se oseća kao sirena, kada ode na more.

- Uvek se našalim da sam bila u prošlom životu sirena i da su mi stene druga kuća - sa osmehom kaže Nevena.

- Pesak je zdrav. Iskreno, ne razumem izležavanje po ležaljkama i kupanje u bazenu pored živog, slanog mora! Možda je to nova moda - kupanje u bazenu s pogledom na more, ali za mene je kombinacija borovine, slane vode i peska izvor zdravlja. Plivam po 2 sata između sastanaka, pošto sarađujem dosta i sa Crnom Gorom, iskoristim i poslovno i privatno - poručuje Nevena.

- Morska voda mi najviše prija. Što više hodati po pesku, preporučljivo je. A, psiholozi kažu da je u kancelariji poželjno na radnom stolu imati pesak sa grabuljicom kako biste između sastanaka i teških telefonskih razgovora povukli jedan potez po istom, kako biste se smirili. Zato sam ja prenela  iz Crne Gore dve flaše peska i jednu morske vode (smeh).

- Valjda me neće uhapsiti zbog toga. A, školjke su mi same pale pod ruku - duhovito je istakla glumica koja priprema novu predstavu "Panterka".

- Puno prijatelja imam u Crnoj Gori. Jako me vole i gostovala sam na svim njihovim televizijama .TV Budva me je velelepno ugostila, žele da uradim i dole predstavu, u Budva grad teatru. Stari grad me voli. Ja sam mediteranski tip. Moja želja jeste i da živim na moru. To je zdravlje - ističe glumica Nevena Šarčević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA