≫ 

Novi okršaj Vesne i Brene, netrpeljivost ne prestaje ni posle skoro 40 godina

Retko su komentarisale jedna drugu, ali kada se to dešavalo - nije bilo u pozitivnom kontekstu

  • 8
Vesna Zmijanac, Lepa Brena Lepa Brena i Vesna Zmijanac, Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Da netrpeljivost vlada među pevačicama nije neka novost, pogotovo onda kada su velika imena u pitanju, a o sukobu jugoslovenskih zvezda Lepe Brene i Vesne Zmijanac već decenijama rivalke.

Nekad su se možda na kratko uvažavale i poštovale, ali nikada nisu našle zajednički jezik jer je oduvek bila mrtva trka koja je od njih dve veća zvezda bivše velike Juge.

- Nedavno je neko Vesnu u jednom društvu pitao da li bi nekad kojim slučajem snimila duet sa Lepom Brenom, na šta je ona kao iz topa odgovorila da na to ne bi pristala ni za živu glavu jer imaju različite senzibilitete i da im se glasovi ne poklapaju - otkriva izvor za "Scandal" i dodaje:

- Naravno, čaršijske priče se daleko čuju, pa je sve ubrzo došlo i do Brene, tako da o pomirenju ove dve pevačice nema ni govora. Jedino može da se očekuje neki okršaj ukoliko se nekad slučajno sretnu, mada ne verujem ni u to. Ipak su one sada obe zrele i ostvarene žene. Svaka gleda svoja posla i ne vraćaju se u prošlost.

Brena je od samog pojavljivanja isticala da nema puno prijatelja na estradi i da tu prijateljstva ne opstaju zbog konkurencije.

- Nastojim da se ne družim s ljudima sa estrade. Mi u suštini ne možemo biti prijatelji. Ja znam da mogu da budem prijatelj sa svakim, jer znam da nemam konkurenciju u Jugoslaviji. Kada dođe, devojka koja je sa 14-15 godina počela da peva po magistrali ili po birtijama i rupama, koja se lepo našminka, stekne neko ime na osnovu „kuku, lele, majko, oteo mi neko muža“, kada rasproda poslednje adute svog života i kada na takav način stekne imidž, za mene je to van pameti - rekla je Brena 1990. godine.

Tokom svoje dugogdišnje karijere, Brena je u nekoliko navrata čak i javno iznela svoje mišljenje o Zmijančevoj, koje nije bilo baš najlepše.

- Ako ja moram svoj privatni imidž da prodam, ako sad kažem da mi slikate pupak u devetom mesecu trudnoće, onda ću da rodim dete, pa ćete da mi slikate grudi koje više nisu male, nego su sada velike, pa ću da budem fina i uzorna. Ja bih baš volela na pet minuta da budem Vesna Zmijanac pa da malo odmorim mozak, jer u tim godinama dozvoliti sebi da se toliko nalupetaš gluposti u ime svoje slave, za mene je nezamislivo - rekla je Brena i dodala:

- Vesna je kod nas u emisiji "Nikad nije kasno" bila i gospođa, i dama, i kraljica, a šta je tamo, nek razmisli sama. Za mene su rijaliti programi medijski užas. To je takvo degradiranje čoveka u svakom smislu - izjavila je Brena pre dve godine.

Lepa Brena i Vesna Zmijanac Lepa Brena i Vesna Zmijanac, Printskrin: Yiutube/Vesna Zmijanac

Sa druge strane, Vesna nije nikada opširno pričala na temu Brene, samo se diplomatski dotakla njenog izgleda i eventualnih estetskih operacija, ali joj je jedno opasno zamerila.

- Ne znam da li je ona nešto radila ili nije, samo kažem da u ovim godinama takav izgled nije moguće postići na prirodan način. Moja Nikolija je rođena kao Lepa Brena, stipsa je kao Brena, neodlučna je kao Brena, ma, iste su. Neće da kupi skupu haljinu, ja joj kažem: Breno, kupi, jer sam ja uvek bila galantna - rekla je Vesna i zamerila koleginici što joj nije čestitala rođenje unuke, pa je prijateljima rekla da za nju više neće da čuje:

- Brena je mrtva za mene!

Video: Vesna Zmijanac ispod tanke haljine pokazala provokativan donji veš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DR

    30. septembar 2020 | 17:52

    Ako mora da biram ja sam za Vesnu. Brena samo voli da se hvali a od nje je sve ovo starletisanje i počelo

  • vvvvvv

    30. septembar 2020 | 13:46

    Vesna je dama prava!

  • MK

    30. septembar 2020 | 19:37

    Vesna kad zapeva i dan danas je broj 1, njeni hitovi su pesmetine a ova druga je dosta stepenika ispod nje. Ova se samo hvali...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA