≫ 

"Da budeš najbolji otac!" Luna čestitala Marku rođendan, zbog ovih reči svi su ubeđeni da je trudna

Da li je Đoganijeva svojim željama želela nešto da najavi?

  • 36
Luna Đogani i Marko Miljković Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: ATA Images

Luna Đogani jedva je dočekala ponoć da svom vereniku Marku Miljkoviću prva čestita rođendan, a želje koje mu je uputila mnoge su naveli na to da pomisle da će se njih dvoje uskoro ostavariti u najlepšoj ulozi - kao roditelji.

- Srećan rođendan oko moje, podrško moja, prijatelju moj, ljubavi moja. Želim ti sve ono sve što poželiš, najviše ti želim zdravlje i da ne budemo bolesni više. Želim ti da ostvariš svaki svoj san, želim ti da budeš uvek ono što jesi, jer te ja baš takvog volim - reči su kojima je Luna započela svoje želje, a zatim mu poželela nešto što je zaintrigiralo mnoge:

- Želim ti da budeš dobar verenik, suprug i ako Bog da otac. Želim ti da svi tvoji dragi ljudi budu dobro i zdravi, želim ti da budeš srećan kakva god to sreća bila.

Luna se Miljkoviću zahvalila na svemu što je za nju uradio do sada i to što je bio uz nju u najtežim trenucima.

- Volim te, jer i kad je bilo najgore nisi odustao i ostao si i borio se. Volim te, jer me nikad nisi izdao. Volim te, jer si me učinio najsrećnijom devojkom na svetu i hvala ti. Srećan rođendan, okce - poručila mu je Đoganijeva.

Podsetimo, Miljković je, 6. septembra, priredio pravo iznenađenje za Lunu i verio je. Oni su organizovali i malu intimnu proslavu, kojoj su prisustvovali njihovi najbliži ljudi.

Ono što je takođe zanimljivo u odnosu Miljković-Đogani, je to što e o njenoj trudnoći šuška još od pre nekoliko meseci, odmah nakon što u i ona i njen dragi napustili rijaliti.

Video: Marko zaprosio Lunu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    30. septembar 2020 | 11:37

    Nikada te nije izdao?! A finale Zadruge 2?! Moleban da te ne ostavi.

  • Aleksa

    30. septembar 2020 | 12:01

    Samo gluma, sve dogovor, ljubav, sijaju,a u zadruzi histerija, razbijanje, bacanje po podu, njih i podrzavaju samo priglupi, pa nije ni cudo.

  • Jes

    30. septembar 2020 | 13:50

    Izgleda nasao lonac poklopac. Takvu snajku nijedno bratstvo ne bi moglo ni zamisliti... Sta reci, poremecen sistem vrednosti, ali totalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA