Emina i Mustafa se otpratili sa Instagrama, razlog početka sukoba bio turski milijarder?

Pevačica i njen bivši suprug su se razveli pre dve godine

  • 1
Emina Jahović, Mustafa Sandal Emina i Mustafa, Foto: Nikola Tomić, Instagram/mustafasandal24

Emina Jahović i turski pevač Mustafa Sandal razveli su se pre dve godine, a i posle okončanja braka oni su ostali u dobrim odnosima, sve donedavno, kada se po svoj prilici nešto promenilo.

I sama pevačica je u više intervjua pričala da je sa bivšim u dobrim odosima, no, kako se sada spekuliše njena veza sa biznismenom Sadetinom Saranom, bila je okosnica za početak "rata" među bivšim supružnicima.

Kako se navodi, Mustafa navodno nije odobravao vezu sa turskim milijarderom, te od tog momenta pokvario odnos među njima.

Iako su se donedavno pratili na društvenoj mreži Intagram, to više nije slučaj, što je samo jedan od razloga koji ukazuju na to da su navodi za svađu između Mustafe i Emine tačni.

Mustafa je krajem prošle godine objavio svoju autobiografiju, a dobar deo te knjige posvetio je bivšoj Emini. Nakon tog koraka, krenule su mnoge spekulacije o njihovom pomirenju, međutim do toga na kraju nije došlo.

Zanimljivo mi je to što je Mustafa rešio da napiše knjigu o svom životu. On to i zaslužuje, jer ima jako duge godine karijere i veoma intenzivnog i zanimljivog života. Meni je drago, iako nisam pročitala o čemu se radi, možda postoje i neke kritike, ko zna? Videćemo šta je u pitanju - izjavila je Emina krajem prošle godine.

Podsetimo, Emina i Mustafa su se posle veze od nekoliko meseci, venčali 13. januara, 2008. godine. Luksuzno venčanje je priređeno u jednom luksuznom hotelu u Istanbulu, a njihova ljubav je trajala čitavih 10 godina.

Video: Emina Jahović proslavila rođendan u krugu porodice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA