Mili spreman za prvi obračun sa žirijem Zvezda Granda

- Preskočiti iz prvog u peti razred, to je njihov i moj zadatak, i putovanje na koje krećemo zajedno - kaže Mili

  • 0

Posle imenovanja na mesto direktora muzičke produkcije u Grandu, te audiciji na kojoj je izbrao 120 svojih kandidata, Aleksandar Milić Mili suprostaviće se popularnom žiriju i njihovim kandidatima u borbi za četvrti krug.

Uloga izazivača starih učesnika nikako nije naivna, niti laka, budući da su dosadašnji kandidati već iskusili veliku Grandovu scenu i u mesecima za nama prošli sito i rešeto šestočlanog žirija.

- Oni će se boriti za svoje mesto u šouu sa starim iskusnim kandidatima koji su već prošli u četvrti krug. Pobediti strah, prevazići psiholosku barijeru izlaskom na veliku binu, dati maksimum od sebe i bukvalno preskočiti iz prvog u peti razred, to je njihov i moj zadatak i putovanje na koje krećemo zajedno - kaže poznati kompozitor, koji uveliko priprema svoje kandidate za subotnje najavljene duele.

Milić dodaje i da je ova sezona sama po sebi zanimljiva budući da zbog aktuelnog virusa Zvezde Granda nisu tradicionalno završene u junu.

Inače, nije zgoreg podsetiti  da Mili slovi za jednog od najtiražnijih kompozitora u regionu i da je godinama sarađivao sa najvećim muzičkim zvezdama - Cecom, Lepom Brenom, Anom Nikolić, Majom Berović....

Pod okriljem njegove izdavačke kuće "Miligram" izdati su brojni uspešni albumi, a Mili je producirao i turneje za više renomiranih izvođača na najprestižnijim lokacijama, a bavio se i muzikom za film i televiziju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA