≫ 

Anabela objavila crno-bele slike roditelja, sličnost između nje i majke je neverovatna

Pevačica je lepotu nasledila od majke, više je nego jasno

  • 7
Story žurka Anabela Atijas/Foto: A. Nalbantjan

Iako nije čest slučaj i uglavnom su na njenim objavama suprug i ćerke, Anabela Atijas ume ponekad da objavi neke stare porodične slike, što je učinila i sada.

Na Instagramu je objavila crno-bele fotografije svojih roditelja, među kojima je jedna na kojoj je samo njena majka Jadranka sa licem u krupnom kadru.

Zbog neverovatne sličnosti između pevačice i njene majke fanovi su gledali sa nevericom, a nakon ove fotografije je potpuno i jasno od koga je Anabela nasledila lepotu.

Objavila je još dve fotografije na kojima su joj i majka i otac, ali najveću pažnju je odvukla ipak slika njene majke, zbog odmah uočljive sličnosti.

Podsećamo, verenik Anabeline ćerke Lune, Marko Miljković, danas slavi rođendan i za razliku od Gagija Đoganija, od Anabele nije dobio čestitku. Poznato je da su Anabela i Luna od izlaska iz rijalitija u lošim odnosima, kao i da su prestale da se prate na društvenim mrežama.

Video: Luna: Saznala sam iz medija da me blokirala na Instagramu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA