≫ 

Anu Nikolić zbog nove slike nimalo nisu štedeli: "Samo nos, usta i dve slamke spuštene do zemlje..."

Pevačica je naišla uglavnom na negativne komentare u kojima joj poručuju da je "bolesno mršava"

  • 9
Ana Nikolić Ana Nikolić/Printskrin: Instagram/ananikolicofficial

Ana Nikolić kao da ne prestaje da mršavi, pa je i dalje na meti kritika zbog novog izgleda koji, kako kažu, smatraju premršavim.

Ana je pozirala u dubokim crnim lakovanim čizmama koje su joj skroz do butina, a široka košulja padala joj je preko njih.

Izražen joj je i dekolte, međutim, mnogi su joj zamerili na "bolesno mršavom izgledu".

- Strašno ako čita komentare i i dalje je boli uvo. Onda tek strašno... Molim te, Ana, zbog tog deteta povedi računa o zdravlju. Bolesno si sada mršava... Boli te uvo za nas i komentare, ali, molim te, zbog sebe i male, sredi se - poručila joj je jedna korisnica Instagrama.

"Grozno... Nemoj da se ljutiš, al' mi hoćemo Anu...a ne ovo", "Anči, ja te obožavam, ali samo nos usta i dve slamke spuštene do zemlje", "Tužno. Napaćeno. Premršavo", "Kost i koza samo silikoni ostali" - komentari su koji su Anu "dočekali" uz objavu.

Ana Nikolić Najnovija objava Ane Nikolić/Foto: Instagram/ananikolicofficial

A ona je nedvno poručila: "Nije mi do seksa"...

Podsetimo, Ana Nikolić proslavila je 42. rođendan 27. septembra, kada je i objavila novi spot za pesmu "Nije mi do seksa", koji je trenutno peti na trending listi i ima nepunih milion i po pregleda na Jutjubu.

Video: Ana Nikolić objavila snimak kako trenira u šumi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • justicia

    1. oktobar 2020 | 08:39

    Sta fali zeni. A i ko bi vama svima ugodio. Te debela ko tenk, te ne lici na sebe...Sta vas boli uvo kako ona izgleda, da li je debela ili mrsava. Brinite o sebi.

  • Jovana

    1. oktobar 2020 | 09:53

    Ne znam zasto imate tu potrebu da komentarisete tudje izglede? Ako neko ima visak kilograma (po vama) odvratan je, ako ima premalo (po vama, opet) odvratan je. Ako izgleda sa normalnim brojem kilograma (opet po vama), onda je previse napumpana, iskrivljena, klosar, kockar itd.. Bolestan, debeo, ne vodi racuna o sebi, propao. Shvatite da ste komentar samo u moru istih. Podjite od sebe, ako imate problema gojite se, mrsavite, nekontrolisano, ne obracate paznju. Nekad narodu ne mozete da dokazete da ste nemocni u gojenju i mrsavljenju. Ako se ovo njoj svidja, nemate prava nista da kazete. Uostalom, ne znam kako ako je ona po vama bolesno mrsava odradjuje ove treninge i vezba zena? Batalite tudje zivote i izglede. Gledajte sebe!

  • Smokvica

    1. oktobar 2020 | 07:40

    Strasno...Ni A od one Ane..Steta bila je lepa zena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA