≫ 

Zvezda serije "Žigosani u reketu" raspametila plesom oko šipke

Miona je do sada ostvarila zapažene uloge u serijama: "Žigosani u reketu", "Jutro će promeniti sve", "Koreni"...

  • 1
Otvaranje splava Foto: ATA Images

 Miona Marković, inače ćerka poznatog istoričara Predraga Markovića, mlada je i uspešna glumica koja je osvojila srca publike u seriji "Žigosani u reketu".

No, osim ljubavi prema glumi, Miona gaji neizmerne simpatije prema plesu i to umetničkom oko šipke.

Ona se već godinama unazad uspešno bavi plesom oko šipke, koji zahteva veoma ozbiljnu fizičku spremnost, a koliko je talentovana za isti dokazala je jednim snimkom.

Naime, ona je na svom Instagram nalogu objavila video sa jednog treninga i za to dobila gomilu pohvala.

- Možda ima lepših koreografija, možda ima bolje ukomponovanih kadrova, možda ima lepših pesama od ove, možda ima snimaka gde smo sve sinhronizovanije, možda... ali ova je posebna. Ovo je poseban snimak, jer je ovo poslednji - napisala je ona u opisu videa koji je objavila na svom nalogu.

"Wow", "Bravo, ovo je perfektno", "Aplauz", samo su neki od komentara, a kako Miona pleše oko šipke pogledajte u nastavku teksta:

 
 
 
View this post on Instagram
Možda ima lepših koreografija, možda ima bolje ukomponovanih kadrova, možda ima lepših pesama od ove, možda ima snimaka gde smo sve sinhronizovanije (što je ovde stvarno nesrećan slučaj 😂, inače nije tako - doduše pola je freestyle) možda.... ali ova je posebna. Ovo je poseban snimak jer je ovo poslednji #playtimepda sa našom voljenom instruktorkom @nevenailenna. Ovo nije kraj, sredom uveče u 20:30 počinje jedna rasterećujuća magija plesa, svaki put puna aplauza i neverovatnog smeha. Nekad se pitam kako stignemo da naučimo sve te koreografije. Playtime nije običan trening, i verujem da neće nikada ni biti, jer iako svi mišići rade, i to žestoko, ovde se plešu svi žanrovi uz našeg omiljenog partnera (šipke) u našoj kućici @pole_dance_akademija . Aplauza ima i kad bole masnice i kad kidamo freestyle i kada ispraćamo malo tugaljivi ali i veseli našu Nevenu ! 👏🏾👏🏾🌸👏🏾👏🏾 #svitapšu #poledance #polefloorwork #poleart #poledancingA post shared by Miona Marković (@meseceva_kcii) on

Video: Brutalna! Devojka izvodi nezamislivo težak ples oko šipke, a njeno telo je isklesano kao u mermeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA