Zorica Brunclik zakazala koncert u "Sava centru" 29. decembra

- Ja ću svaki dan živeti sa tim uverenjem i moliti se za to da se tada u zdravlju vidimo i muzikom oteramo sve muke koje su nas snašle - napisala je pevačica

  • 5
Zadrugovizija, Žiri i Sanja Stanković Zorica BrunclikFoto: Nikola Tomić

Najtiražnija pevačica u istoriji ex-yu diskografije Zorica Brunclik bila je prva koja je otkazala svoj koncert na početku pandemije korona virusa, pa je bilo i logično da bude i prva koja će zakazati novi termin kada situacija počne da se normalizuje, što se i dogodilo ovih dana.

Svi obožavaoci hitova koje je tokom višedecenijske karijere izvela jedna od najvećih zvezda domaćeg folka moći će u njima da uživaju na muzičkom spektaklu koji je simbolično zakazan na izmaku godine koju bi celo čovečanstvo najradije da zaboravi. Tako će 29. decembra u Centru "Sava" Zorica na koncertu pod nazivom "Ne dam ovo malo duše" pevati ovu ali i pesme poput "Avlije", "Kada bi me pitali", "Košava", "A tebe nema" i mnoge druge hitove.

- Mnogo lošeg je iza nas, ali i dalje želim da verujem da su bolji dani pred nama, i zato vas pozivam da zajedno ispratimo ovu i dočekamo novu, nadam se bolju godinu 29. decembra u Centru "Sava". Najbolji dokaz da se ova moja najveća želja i ostvaruje biće taj što će ovo biti "treća sreća", pa nećemo morati da ponovo pomeramo termin. Ja ću svaki dan živeti sa tim uverenjem i moliti se za to da se tada u zdravlju vidimo i muzikom oteramo sve muke koje su nas snašle. Do tada, čuvajte mi se, molim vas. Voli vas Zorica- napisala je Brunclikova na društvenim mrežama i izazvala salvu oduševljenja među pratiocima.

 
 
 
View this post on Instagram
 A post shared by Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👁️👁️

    1. oktobar 2020 | 18:58

    O, Bože, sa ovom kosom više!!! Odvratno. Inace je gotivim i volim njene pesme. Ali, kosa, boja, frizura 🤦🤦🤦.

  • Peter

    1. oktobar 2020 | 17:23

    Da li dotična gospođa nešto zna što mi ne znamo?

  • Рус

    1. oktobar 2020 | 19:23

    Neka ga otkaže na vreme..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA