≫ 

Grafit posvećen Gruu osvanuo na čuvenom zidu u novobeogradskim blokovima

Beograd ga nikada neće zaboraviti

  • 0
Dalibor Andonov Gru reper Dalibor Andonov Gru/Foto: ATA Images

Novi grafit posvećen Daliboru Andonovu Gruu osvanuo je u Novom Beogradu, tačnije u blokovima.

Tragično stradali reper je nakon velikog grafita na beogradskoj Autokomandi prošle godine dobio još jedan grafit, koji se nalazi u ulici Jurija Gagarina, na popularnom novobeogradskom zidu za grafite, nasuprot bloka 70.

Na grafitu je ispisano "2020", a osvanuo je nedugo nakon prve godišnjice Gruove smrti. Stanovnici novobeogradskih blokova uočili su ga ovih dana prvi put.

Podsetimo, grafit na Autokomandi u čast neprežaljenog repera i osnivača hip-hopa osvanuo je istog dana kada je i sahranjen, 12. septembra 2019. godine.

Za grafit koji krasi zid na Autokomandi i koji će uvek podsećati na legendu srpskog repa i hip-hopa zaslužni su Gruovi drugari: Viktor Savić, Ivan Ivanović Đus, Miloš Stojanović (Smoke Mardeljano), Marko Đurovski i Day Who, dok nije poznato ko je zaslužan za grafit koji je tek osvanuo u čuvenim blokovima.

Kao što je poznato, Dalibor Andonov Gru sahranjen je 12. septembra na groblju Orlovača u Beogradu. Ispraćen je uz bajkere i trubače. Na večni počinak otišao je uz melodiju pesme "Tiho noći". Za sobom je ostavio suprugu Danicu i dva sina, Vuka i Relju.

Beograd ga ne zaboravlja. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA