≫ 

Sloba Vasić i bivša misica čekaju bebu: Ceo život sanjam ovaj trenutak!

Pevač je podelio sa fanovima lepu vest, a par je otkrio i da li je u pitanju dečak ili devojčica

  • 4
Sloba Vasić, Lela Karagić

Sloba Vasić sa izabranicom Lelom/Foto: Instagram

Pevač Slobodan Vasić i njegova izabranica, misica Bosne i Hercegovine za 2017. godinu, Lela Karagić, saopštili su da čekaju bebu. 

Iako se oglasio pre nekoliko dana i zaintrigirao fanove koji su zbog njegove poruke pretpostavili da je u pitanju prinova - i ispostavilo se da su bili u pravu, pevač je sada potvrdio lepe vesti.

- Ja sam najsrećniji čovek na svetu! A sada to, Bogu hvala, mogu da podelim sa vama! Moj san se ispunio! Moj san je ispunila ona! Sunce moje, hvala ti za ovu radost! Ceo život sanjam ovaj trenutak! Najlepša moja trudnica na svetu! - napisao je budući tata.

- Nakon što smo saznali da je sa genetskim zdravljem naše bebe sve u redu, što nam je i bilo apsolutno najvažnije, na kreativan način nam je saopšten pol naše bebe... a kojeg pola je beba, pogledajte u videu! - poručio je pevač.

Ispostavilo se da je u pitanju devojčica, što je pevača i njegovu lepu i zgodnusuprugu posebno obradovalo pa su skakali od sreće. 

Pogledajte i sami na snimku:

 
 
 
View this post on Instagram

JA SAM NAJSREĆNIJI ČOVEK NA SVETU!!! A sada to Bogu hvala mogu da podelim sa vama! Moj san se ispunio! Moj san je ispunila ona! Sunce moje hvala ti za ovu radost! Ceo život sanjam ovaj trenutak! Najlepša moja trudnica na svetu! @lela_misslela 🙏❤️‼️🤰🏽🍼 Veoma prijatno iznenađenje i od strane naših prijatelja @veracitysrbija u vidu fenomenalnih balona! 🤩🥳🍼🎈🧸🎉🎊 Nakon što smo saznali da je sa genetskim zdravljem naše bebe sve u redu, što nam je i bilo apsolutno najvažnije, na kreativan način nam je saopšten pol naše bebe... a, kojeg pola je beba, pogledajte u videu! 🙏‼️😍🥰🤩🤰🏽🤱🏽👨‍👩‍👧 Hvala dragi naši prijatelji! @veracitysrbija #najsrećnijitata #tata #porodica #beba #baby #trudnica #najlepsatrudnica #zivot #radost #veracity #veracitysrbija #babygirl #babygirl🎀 #dadysgirlA post shared by Slobodan Vasić (@slobavasic_official) on

 

Fotografije srećnih budućih roditelja:

Video: Neodoljiv prizor u domu Ražnatovića: Bogdana sa igra malim Željkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA