Ceca posle romske svadbe u Rimu ponovo otišla iz Srbije: "Lepo je doći u svoju kuću"

Folk zvezda će na ovom mestu sigurno napuniti baterije

  • 3

Folk zvezda Ceca Ražnatović za vikend je pevala na romskoj svadbi u Rimu, gde je bila sa ćerkom Anastasijom Ražnatović.

Odmah nakon svadbe majka i ćerka su se vratile u Beograd, a pevačica je nakon kraćeg odmora od puta sela u automobil i otišla na drugo putovanje.

U pitanju je Kipar, gde Ceca ima svoju vilu u koju rado odlazi kad god joj obaveze to dozvoljavaju. Bilo da je leto ili zima, kako je Ceca na svom storiju napisala - "Lepo je doći u svoju kuću", inspirisana pesmom Al Dina koju je u tom trenutku slušala u automobilu, na suvozačevom mestu.

Pevačica je napravila nekoliko kraćih snimaka koje je objavila na Instagramu, što često čini, pa njeni fanovi nisu uskraćeni za to šta radi i gde se kreće.

Ceca nije otišla sama, to je evidentno, ali ostalo društvo nije snimala. Nakon snimka iz kola na kojem je i zapevala, potom predivnog i opuštajećeg snimka plaže tokom zalaska sunca, usledio je i snimak sa večere. 

Podsetimo, na romskoj svadbi folk zvezda je zablistala u vatrenom crvenom odelu, dok je Anastasija bila u kratkoj zlatnoj haljini.

Video: Sala kao od milion dolara: Ceca napravila lom na romskoj svadbi u Rimu, i Anastasija se ludo provela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    1. oktobar 2020 | 21:25

    CECO ŽIVA BILA I BOG TE ČUVAO.

  • bob

    2. oktobar 2020 | 11:34

    Kad je pre dobila test korone pa da može da putuje , sigurno je čekala red , nisam zloban već sistem nije isti za sve , već se donosi na noge , zamisli ko su oni .

  • realno

    1. oktobar 2020 | 21:47

    🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA