≫ 

Tri godine bez Done Ares, tužna ispovest njene majke: "Kad si "normalan", a sve u tebi vrišti"

- Zadnjih šest meseci bila je uglavnom u kući i ispričane su sve priče, a meni je drago da je otvorila dušu i otišla čista srca i duše i shvatila ko joj je najveći prijatelj - kaže Donina majka

  • 6
Dona Ares Dona Ares, Foto: Instagram/donnaares

Danas, 2. oktobra, navršava se treća godišnjica od smrti pevačice Azre Kolaković, poznatije kao Done Ares, koja je posle duge i mukotrpne borbe sa kancerom izgubila život u 41. godini.

Osim po svojoj muzici i drugim talentima, bila je poznata i kao simbol u borbi protiv opake bolesti, pa je skoro iz dana u dan, pune tri godine gotovo svakodnevno pisala na društvenim mrežama o teškim, ali i lepim trenucima tokom lečenja raka.

Rak se ne tuče u tišini, barem ja nisam taj tip. U tišini padamo u još veću tišinu i polako na sve pristajemo, pa tako i da se predamo. To nije u mom stilu - napisala je svojevremeno pevačica.

I posle tri godine od njene smrti bol ne jenjava, makar ne njenim najbližim ljudima, a pogotovu dani oko njene godišnjice.

- Ovo su dani kad se vraćaju sećanja i kad postaješ uvek svestan nekih stvari, kad si "normalan", a sve u tebi vrišti. Dani tišine u duši, kad si svoj a nisi svoj. Mislim da svi roditelji koji su ovo doživeli žive kao dvostruke ličnosti, u delu sebe čuvaš tu bol, a drugi deo normalno funkcioniše zbog naših najmilijih. A i Dona mi je ostavila u amanet da moram da budem jaka kao što je ona bila u svojoj borbi - rekla je Donina majka za "Kurir".

Ono što jeste bila najveća želja pokojne Done, jeste da njeni najmiliji posle njenog odlaska ostanu jaki, a njena majka Ajla otkriva da li je uspela da ispuni poslednju želju svoje ćerke.

- Uspevam, pred drugima sam jaka žena, a svoju tugu čuvam za sebe i imam dane za plakanje, iako deo mene uvek plače i tako će biti dok živim - rekla je ona.

Poslednje dane svog života Dona je provodila u kući uz majku, kojoj se na neki način ispovedala i ispričala sve ono što joj je bilo na duši.

- Zadnjih šest meseci bila je uglavnom u kući i ispričane su sve priče, a meni je drago da je otvorila dušu i otišla čista srca i duše i shvatila ko joj je najveći prijatelj. Poručujem svoj deci: Najveći prijatelji su vam roditelji, a naročito majka, makar i mislili nekada da nisu u pravu - otkrila je Ajla.

Video: Potresna reakcija bivšeg muža Done Ares, Džavida Ljubovcija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA