≫ 

Maja Berović konačno ostvarila san iz detinjstva: O ovome sam maštala!

- Vodila sam računa o svakom detalju, te sam želela da pakovanja nikoga ne ostave ravnodušnim i da svakom kupovinom svi budu iznenađeni i srećni - kaže Maja

  • 11
Maja Berović Maja Berović, Foto: Miloš Nadaždin

Snovi postaju stvarnost kada u njih verujete, te je tako muzička zvezda Maja Berović (33) obradovala svoje fanove vešću da izbacuje svoju liniju mejk-apa, koja je od danas dostupna putem online šopa.

- Od malih nogu kada sam kao devojčica uzimala krišom šminku od mame maštala sam o tome da jednog dana imam svoju paletu proizvoda. I dok sam ređala karmine, senke i brojne komade koji su se našli u neseseru, zamišljala sam kako ću jednog dana sve te proizvode da sama napravim, baš onako kako želim - kaže Maja.

- Mnogo godina kasnije to se i ostvarilo, te posle 15 godina uspešne muzičke karijere odlučila sam da publici predstavim rezultate predanog rada i eksperimentisanja sa najboljim proizvodima iz sfere za lepote, kao moju prvu kolekciju strasti u životu - Maya beauty line. Proizvodi su osmišjeni tako da odgovaraju svim tipovima kože, a stručnjaci u Italiji i Nemačkoj radili su na tome kako bi proizveli najbolje i najkvalitetnije strukture koja će devojke i ja sa lakoćom moći da koriste - ističe pevačica.

- Najbezbedniji i najsigurniji način omogućava da imaju baš onakav efekat kakav žele. Sve ono što svakodnevno koristim kada se šminkam bilo da se radi o odlasku na večeru sa prijateljima ili koncert pred više hiljade ljudi predstavljam u svojoj kolekciji Maya beauty line - ponosna je Maja.

Vodila sam računa o svakom detalju, te sam želela da pakovanja nikoga ne ostave ravnodušnim i da svakom kupovinom svi budu iznenađeni i srećni - zaključuje zadovoljna pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    6. oktobar 2020 | 16:42

    Ja rekoh mastala da postane majka, pa sad trudna 😂

  • Dragan

    6. oktobar 2020 | 13:47

    Muzička zvezda???? E živote .....

  • Hah

    6. oktobar 2020 | 20:24

    Sad su komentari nepovezani, ali naravno da su negativni... E sad da ona napravi neku glupost kao sad Rasta jedva bi docekali pa da imate makar neku temu i inspiraciju za negativne komentare, pa cak i izgovor za to da tako kazem.. Onda bi se pravili da je to razlog sto pisete negativne komentare ali zapravo to bi bio samo izgovor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA